• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP ΕΔ1
Μπροστά Suzuki/Ducati, εκπλήξεις στην πρώτη δεκάδα!
Νέα 17/04/2015 - 18:21

Πολλές εκπλήξεις είχαμε στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας στην Αργεντινή, με τον Aleix Espargaro να καταφέρνει να κάνει τον καλύτερο χρόνο του πρωινού, σε μια περίοδο με πολλές εκπλήξεις στην πρώτη δεκάδα!

 

Τα μαύρα σύννεφα - ήδη από τις ΕΔ1 της Moto3 - ήταν εκεί, αλλά η βροχή δεν ήρθε ποτέ, με τους χρόνους να είναι τρία δευτερόλεπτα πάνω από το χρόνο που χάρισε την pole position στον Marquez πέρυσι (1:37.683).

 

Οι οδηγοί έμειναν με ένα σετ ελαστικών στην πίστα για να την καθαρίσουν και να έχει καλύτερη πρόσφυση σήμερα το απόγευμα και γι’ αυτό οι πολλές εκπλήξεις στη δεκάδα!

 

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος όλων κι έφερε την Suzuki του στην πρώτη θέση με 1:40.806, ενώ ο δεύτερος Andrea Iannone έκανε τον χρόνο του με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του καθώς η πρώτη άρχιζε να βγάζει καπνούς στα πρώτα λεπτά των ΕΔ1.

 

Ο Dovi ήταν τρίτος, μπροστά από τον Yonny Hernandez και τον Scott Redding που θέλει να αφήσει πίσω του το Qatar και την πτώση του. Σήμερα το πρωί ο Βρετανός ήταν η καλύτερη Honda, μπροστά από τον Nicky Hayden που ήταν έκτος!

 

Ο Marc Marquez ήταν μόλις δέκατος, με τις Yamaha ακόμα πιο πίσω και τους Rossi και Lorenzo να είναι στην 14η και 20η θέση αντίστοιχα!

 

Κανείς δεν χρησιμοποίησε το έξτρα σκληρό (ειδικά σχεδιασμένο για την πίστα) με τη χαρακτηριστική κίτρινη γραμμή, που εισάγει για πρώτη φορά φέτος η Bridgestone στην πίστα αυτή. 

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Assen: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα