• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Assen: ΕΔ1
0,5δ μπροστά από τον ανταγωνισμό ο Sykes!
Νέα 17/04/2015 - 13:35

Στην ηλιόλουστη πίστα του Assen, ήταν ο Tom Sykes αυτός που ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό, βάζοντας την Kawasaki του στην πρώτη θέση στις ΕΔ1.

 

Οι χρόνοι συνεχώς κατέβαιναν και στο τέλος ο Βρετανός με την πράσινη μοτοσυκλέτα του κατάφερε να πάρει την 1η θέση, 0,503δ μπροστά από τον πολύ καλό Van der Mark που έφερε την Honda του δεύτερη.

 

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ της Honda, ο Sylvain Guintoli δείχνει να ανακάμπτει και οδηγούσε πιο άνετα τη μοτοσυκλέτα του κάνοντας τον 5ο καλύτερο χρόνο, ακριβώς ίδιον με αυτόν του Jonathan Rea, που έκανε πρώτος το χρόνο και πήρε την 4η θέση.

 

Ο μεγάλος νικητής του δεύτερου αγώνα στην Aragon, Chaz Davies, συνεχίζει δυνατά και κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα. Στο δεύτερο Γύρο που αντικαθιστά τον Giugliano, ο Xavi Fores πήρε την έκτη θέση.

 

Η Aprilia - όπως και στην Aragon - ξεκινά νωθρά και οι Haslam και Torres πήραν την έβδομη και δέκατη θέση αντίστοιχα, με τον πρώτο μάλιστα να καταφέρνει να σκαρφαλώνει στην 7η θέση στα τελευταία λεπτά της περιόδου.

 

Αξιόλογη ήταν η παρουσία του Leon Camier που πήρε μια εξαιρετική 12η θέση για την MV Agusta, την ώρα που ο Niccolo Canepa (EBR) τερμάτισε στο τέλος 17ος, ενώ για μεγάλο διάστημα ήταν μέσα στη δεκάδα.

 

Η EBR παρά την πτώχευση του εργοστασίου, παρουσιάζεται βέβαιη ότι θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν των SBK.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Να μην τριτώσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα