• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fores: Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι!
Δυνατό ντεμπούτο για τον Ισπανό με την Aruba.it Ducati
Νέα 13/04/2015 - 18:51

Δυνατό ξεκίνημα για τον Xavi Fores στο πρώτο σκέλος της Aragon χτες, με τον 29χρονο Ισπανό να ξεκινά από την πέμπτη θέση και να την κρατά μέχρι τα μισά του αγώνα. Στον ένατο γύρο κέρδισε μια θέση και ανέβηκε τέταρτος, όμως στους τελευταίους γύρους δεν είχε ελαστικό για να πιέσει και υποχώρησε στην έκτη θέση.

 

Θετική ήταν η παρουσία του και στο δεύτερο σκέλος, όταν και κατάφερε να κρατήσει την πέμπτη θέση από τον πέμπτο γύρο και μέχρι το τέλος του αγώνα, βελτιώνοντας έτσι το αποτέλεσμά του στο πρώτο σκέλος, ενώ πήρε καλούς βαθμούς για τη συνέχεια.

 

«Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι με την παρουσία μου, μιας και αυτοί ήταν οι πρώτοι μου αγώνες για το 2015 και δεν είχα καλή προετοιμασία πριν από αυτό το Σ/Κ. Συνεχώς βελτιωνόμασταν το Σ/Κ και αυτό με κάνει χαρούμενο. Δυστυχώς στον αγώνα έχανα σε εμπιστοσύνη από τα μέσα και μετά, με το φθαρμένο ελαστικό».

 

«Τώρα ανυπομονώ για τον Γύρο στο Assen, σε μια πίστα που μ’ αρέσει και τη γνωρίζω πολύ καλά και όπου ελπίζω να κάνω δυο πολύ καλούς αγώνες. Συγχαρητήρια στον Chaz για την τεράστια νίκη του».

Επόμενο άρθρο »

«Θύμα» της πτώσης στον 1ο γύρο ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Επιτέλους τα καταφέραμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα