• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas Moto3: Ανίκητος ο Kent!
Επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, τεράστια η διαφορά του από τον 2ο!
Νέα 12/04/2015 - 12:36

Ο Danny Kent πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στην Moto3 και την τρίτη της καριέρας του, καθώς έκανε μια απαράμιλλη εμφάνιση στην Αμερικάνικη πίστα, διαλύοντας τον (πάντα σφιχτό) ανταγωνισμό της κατηγορίας!

 

Ο Βρετανός - από τη στιγμή που η βροχή έμεινε μακριά - είχε δείξει ότι θα ήταν ανίκητος και ακριβώς έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας. Τα 8,5δ διαφοράς τα λέει όλα και αποδεικνύει το πόσο αλάνθαστο αγώνα έκανε ο Βρετανός.

 

Ο Kent έκανε έξυπνο αγώνα στην αρχή και πέφτοντας στην πέμπτη θέση, προτίμησε να παραμείνει εκεί και να μελετήσει την πίστα μαθαίνοντας τα πολλά δύσκολα σημεία που έκρυβαν νερό και πολλούς κινδύνους.

 

Η έξυπνη αυτή τακτική απέδωσε για τον Βρετανό, καθώς είδαμε αρκετούς από τους μπροστά αναβάτες και όχι μόνο (Bagnaia, Loi, Oliveira, Ono, Antonelli και Navarro) να χάνουν το μπροστινό τους και να πέφτουν.

 

Εξίσου εντυπωσιακός, αν όχι περισσότερο δεδομένου ότι είναι νεοφερμένος, ο Fabio Quartaro κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση με μια τρομερή εμφάνιση και σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα!

 

Αντίθετα ο Alexis Masbou ήταν ένας από τους πολλούς που έπεσαν, αλλά γι’ αυτόν η πτώση «πόνεσε» περισσότερο καθώς διεκδικούσε τη δεύτερη θέση μέχρι και την τελευταία στροφή, όταν και έκανε το λάθος.

 

Τελικά έσπρωξε τη μοτοσυκλέτα του για να περάσει τη γραμμή μοτοσυκλέτας στην 16η θέση, χωρίς να καταφέρει να πάρει ούτε τον ένα βαθμό. Έτσι, η τρίτη θέση πήγε στον Efren Vazquez, τον έμπειρο Ισπανό στην τελευταία του σεζόν στην κατηγορία.

 

Στην τέταρτη θέση ο Enea Bastianini, που πρόσθεσε 13 βαθμούς στο ενεργητικό του και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, πίσω μόνο από τον μεγάλο νικητή Danny Kent που έχει 41.

 

Οι μοτοσυκλέτες της Honda κυριάρχησαν στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, ενώ η καλύτερη KTM ήταν στην πέμπτη θέση με αναβάτη τον Brad Binder. Με τον Bagnaia να τίθεται εκτός, η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Matteo Ferrari στην 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK Assen: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Moto2: Παρθενική νίκη για Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα