• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas Moto2: Παρθενική νίκη για Lowes!
Στην 1η θέση της βαθμολογίας ο Rins με το 1ο του βάθρο!
Νέα 12/04/2015 - 11:54

Μια καταπληκτική πρώτη νίκη για τον Sam Lowes στη δεύτερή του σεζόν στη Moto2, με τον Βρετανό να ξεπερνά τον πόνο από τις πτώσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες και να κάνει έναν καταπληκτικό αγώνα!

 

Ο Βρετανός βρισκόταν στη δεύτερη θέση για πολύ μεγάλο διάστημα και πίσω από τον Zarco, ωστόσο όπως φάνηκε είχε πολλές δυνάμεις προς το τέλος και κρατώντας ελαστικό, πέρασε τον Γάλλο έξι γύρους πριν από το τέλος και πέρασε άνετα πρώτος τη γραμμή τερματισμού.

 

Ο Zarco έχασε χρόνο όταν είχε μια επαφή με τον Simeon προς το τέλος, σε ένα συμβάν που θα εξετάσει η Επιτροπή Αγώνα. Ο Simeon έπεσε ενώ διεκδικούσε θέση βάθρου και φάνηκε να τα βάζει με τον Zarco. Ωστόσο ο Γάλλος ήταν μπροστά του τη στιγμή της επαφής.

 

Εν τέλει ο Zarco κατάφερε να διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωσή του και να πάρει τη δεύτερη θέση, μπροστά από έναν εκπληκτικό Alex Rins, ο οποίος όχι μόνο πήρε το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία, αλλά κατάφερε με τους 16 αυτούς βαθμούς να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας, Tito Rabat, πήρε την 4η θέση μπροστά από τον Franco Morbidelli που αντιστάθηκε όσο μπορούσε στον έμπειρο Ισπανό δείχνοντας καλά στοιχεία στα 20 του χρόνια.

 

Καταπληκτική ήταν η έκτη θέση για τον Hafizh Syarin, ο οποίος κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Anthony West και τους Mika Kallio, Julian Simon και Takaaki Nakagami που συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Texas Moto3: Ανίκητος ο Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Ζέσταμα: Πρώτος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα