• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EJC: 1η ημέρα εκπαίδευσης
Για τους αδελφούς Καρακώστα!
Νέα 09/04/2015 - 13:43

Μια μικρή περιγραφή από την πρώτη ημέρα εκπαίδευσης των αδελφών Νίκου και Δημήτρη Καρακώστα, στην Ισπανία!

 

Φτάσαμε στο Calafat χθες και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα εκπαίδευσης. 'Οταν φτάσαμε στη πίστα είχαν μία μοτοσυκλέτα να δούμε. Ο καιρός ήταν μουντός και έκανε κρύο αλλά στη διάρκεια της ημέρας έγινε ηλιόλουστος.

 

Μας έκαναν μια μικρή ενημέρωση και μαζί με τον Kyle Smith από τα SBK και τον Gregorio Lavilla οι αναβάτες και οι μηχανικοί περπάτησαν την πίστα ακούγοντας τους δύο οδηγούς.

 

Σημαντικό ήταν ότι είπαν σε όλους τους αναβάτες ότι δεν είναι track day αλλά fun day. Πρέπει να γνωρίσουν τη μοτοσυκλέτα, να γνωριστούν μεταξύ τους, να σετάρουν τη μοτοσυκλέτα όπως πρέπει αλλά και όπως τους βολεύει. 

 

Ακολουθήθηκε το πρόγραμμα κατά γράμμα και τους είπαν ότι πρέπει πάντα να είναι στην ώρα τους. Μετά με κλήρωση ανατέθηκαν οι μοτοσυκλέτες. Ο Νίκος πήρε την μοτοσυκλέτα με τον αριθμό 10 και ο Δημήτρης τη μοτοσυκλέτα με τον αριθμό 7. 

Στα box είναι τρεις μοτοσυκλέτες μαζί και ευτυχώς τα δύο αδέρφια έχουν διπλανά box.

 

Έκαναν τρία ελεύθερα 20λεπτα. Οι μοτοσυκλέτες Honda CBF 650F είναι καινούργιες και για αυτό χρειαζόταν στρώσιμο.

 

Στο πρώτο εικοσάλεπτο τους είπαν να πηγαίνουν μέχρι 6000 στροφές. Στο δεύτερο μέχρι 8000 στροφές. Έγινε δεύτερη ενημέρωση οδηγών και στο τρίτο πήγαιναν όσο ήθελαν. Τόσο ο Νίκος, όσο και ο Δημήτρης προσαρμόστηκαν εύκολα στη καινούργια μοτοσυκλέτα και έκαναν σταθερή οδήγηση. Είναι και οι δύο ικανοποιημένοι από την απόδοση τους.

 

Ο πατέρας τους Γιώργος που ρύθμιζε τις μοτοσυκλέτες και έβλεπε την απόδοσή τους στη πίστα, χάρηκε με την προσαρμογή τους και την οδήγηση τους. Όλη η ομάδα του European Junior Cup είναι πλήρως καταρτισμένη αλλά το πιο σημαντικό: είναι δίπλα σε όλους τους αναβάτες για ό,τι χρειαστούν!

 

Στο τέλος της ημέρας έγινε η τελευταία ενημέρωση και αποχαιρέτησαν τα παιδιά μέχρι αύριο.

Επόμενο άρθρο »

EJC: 2η ημέρα εκπαίδευσης

« Προηγούμενο άρθρο

«Σωματικά και πνευματικά» δυνατός ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα