• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΑΜΕ MotoGP στην ΙΤΑΛΙΑ στην πίστα MISANO
MotoGP Club 30/08/2009 - 10:48

Η δεύτερη αποστολή της χρονιάς, κάλυψε περίπου 2.900 χλμ διαδρομής γεμάτα με συγκινήσεις, ταχύτητα, γκάζια, χαμόγελα, φωτογραφίες και πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ αναβατών/ταξιδιωτών από όλη την Ελλάδα, που επέλεξαν να ταξιδέψουν με SKYLINES MGP Tours & MotoGrandPrix Club στο circuit του Brno!

 

Ετοιμαζόμαστε για τη τρίτη αποστολή της χρονιάς στην πίστα Misano της πανέμορφης Ιταλίας. Ένα ταξίδι μέσα από τα πανέμορφα τοπία της Ιταλίας που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο.

 

Αποστολή μας φυσικά να περάσουμε καλά και να παρακολουθήσουμε από κοντά τους αγαπημένους μας οδηγούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας!

 

Απόλαυσε κι εσύ μαζί μας την εμπειρία της αποστολής και ζήσε τον παλμό ενός motograndprix από κοντά! Το ταξίδι έχει διάρκεια 5 μέρες και πραγματοποιείται από 4 – 8 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 640€ το άτομο σε δίκλινο, με την προϋπόθεση πάντα να είστε μέλος του MotoGrandPrix Club.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες και κρατήσεις απευθυνθείτε στο SKYLINES MGP Tours στο τηλέφωνο 210 6855555 και στο www.gptours.gr

Επόμενο άρθρο »

INDIANAPOLIS: To paddock girl του αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

ΒRNO: To paddock girl του αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα