• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3 ΕΔ1: Πρώτο χρόνο ο Kent!
Άρπαξε την μπουκιά από το στόμα του Oliveira!
Νέα 26/03/2015 - 19:21

Η Honda είδε με ευχαρίστηση τον Danny Kent να κάνει έναν πολύ καλό τελευταίο γύρο στις ΕΔ1 της Moto3 στο Qatar και να παίρνει αυτός την πρώτη θέση μπροστά από τον Miguel Oliveira!

 

Παρά τον δυνατό άνεμο νωρίτερα και τις προβλέψεις για βροχή σήμερα, τα σύννεφα διαλύθηκαν πάνω από την Losail και οι συνθήκες πίστας ήταν καλές για τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο Kent - με χρόνο 2.06.601δ, οχτώ περίπου δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας του Masbou (2.05.862) - κατάφερε να τερματίσει 98 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Oliveira και την KTM του.

 

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τους δυο προαναφερθέντες αναβάτες, καθώς ο τρίτος ήταν 0.836δ πίσω από την κορυφή, με τις διαφορές να είναι ασυνήθιστα μεγάλες για ό,τι μας είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι οδηγοί.

 

Η Honda έχει τρεις μοτοσυκλέτες στην τριάδα, με τον Niccolo Antonelli να είναι ο μόνος Ιταλός στη δεκάδα, μπροστά από τους  Isaac Vinales και Brad Binder που έμειναν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του πρώτου!

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2 ΕΔ1: Απόλυτο χρόνο ο Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Η CWM FX απαντά στις φήμες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα