• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η CWM FX απαντά στις φήμες
Για την υπόθεση του Λονδίνου με Αστυνομική Διερεύνηση
Νέα 26/03/2015 - 17:36

Οι άνθρωποι της εταιρίας ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να έχει υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να αμαυρωθεί η φήμη του ομίλου CWM και γι αυτό έχει “ανοίξει” στην Αστυνομία του Λονδίνου την κίνηση κεφαλαίων ώστε να καθησυχαστούν οι αμφιβολίες. Επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία σήμερα το πρωί, ότι υπάρχει μια επίσημη απάντηση από την εταιρία σχετικά με τις καταγγελίες του Τύπου τις προηγούμενες μέρες και την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, για συλλήψεις με την υποψία της απάτης με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση και το ξέπλυμα χρήματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας: "Στην CWM πιστεύουν ότι έχουν πέσει θύματα μιας ενορχηστρωμένης εκστρατείας που ξεκίνησε από τα άτομα που παρακινούνται από προσωπική έχθρα».

Πηγές κοντά στην εταιρεία λένε ότι ορισμένοι πρώην εργαζόμενοι της CWM θα μπορούσε να είναι πίσω από μια κίνηση για να βλάψουν τη φήμη της μάρκας.

"Η CWM καταλαβαίνει από άλλες πηγές ότι κάποιοι πελάτες έχουν λάβει κλήσεις από ένα άτομο; Ο σκοπός των κλήσεων φαίνεται να είναι το να δημιουργηθούν αμφιβολίες για την CWM ως επιχείρηση. Παρά τα αιτήματα της αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε ένας επενδυτής, ο οποίος να έχει ανησυχίες", συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η CWM θα εγγυηθεί την προστασία των επενδυτών ώστε να καθησυχάσει οποιεσδήποτε πραγματικές ανησυχίες.

"Η CWM World είναι ένα σεβαστό γκρουπ εταιρειών, με ένα κύκλο εργασιών πολλών εκατομμυρίων Λιρών, που λειτουργεί με δεκάδες εταίρους σε μια σειρά από χώρες. Δεν υπάρχει βάση για τους ισχυρισμούς αυτούς και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ένα κορυφαίο εμπορικό σήμα”, κατέληξε η επίσημη δήλωση της CWM.

Εμείς να πούμε ότι επειδή στο χώρο του μηχανοκίνητου κόσμου υπήρξε μια σειρά από δημοσιεύματα βασισμένα στην πρώτη ανακοίνωση της 3ης Μαρτίου, δεν μπήκαμε στον εύκολο πειρασμό να γράψουμε κάτι πριν το διασταυρώσουμε με όλες τις πλευρές. Μάλιστα τη στιγμή που η λειτουργία της εταιρίας συνεχίστηκε όλο αυτό το διάστημα, ήταν προφανές ότι ήταν μια επίθεση είτε αντιπάλων, είτε δυσαρεστημένων πρώην συνεργατών. Για όσους μας ρωτούν για τη χορηγία της CWM FX Hellas προς το Νότη Παπαπαύλου, το Ελληνικό γραφείο μας επιβεβαίωσε ότι συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα αυτή τη στιγμή ο Νότης έχει φθάσει στην Albacete για να αγωνιστεί από αύριο στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς για το Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV2015.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto3 ΕΔ1: Πρώτο χρόνο ο Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: «Ρίσκα, γιατί όχι;»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα