• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test: Ημέρα 1
Μπροστά ο Antonelli στη βρεγμένη Jerez
Νέα 18/03/2015 - 11:09

Μπορεί στην αρχή όλα να έμοιαζαν ιδανικά με τον ήλιο και τους 18 βαθμούς Κελσίου στον αέρα, ωστόσο σύντομα τα σύννεφα, ο δυνατός άνεμος και η βροχή χάλασαν τα σχέδια των αναβατών της μικρής κατηγορίας.

 

Μόνο η πρωινή περίοδος έγινε στο στεγνό, με τη συνεχόμενη βροχή να μην επιτρέπει σε κανένα σημεία στην άσφαλτο να στεγνώσει. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι πολύ λίγοι αναβάτες βγήκαν στην πίστα το απόγευμα, καθώς οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να ρισκάρουν σ’ αυτές τις συνθήκες.

 

Φυσικά οι καλύτεροι χρόνο σημειώθηκαν το πρωί στη στεγνή πίστα, με τον Niccolo Antonelli να γράφει 1:49.055 και να παίρνει την πρώτη θέση στη μήκους 4.4χλμ πίστα. Ο Ιταλός έκανε διαφορά 0.381δ από τον δεύτερο, τον Isaac Vinales.

 

Στις επόμενες δύο θέσεις συναντούμε το δίδυμο της Red Bull KTM Ajo, με τον Brad Binder να είναι τρίτος και τον Miguel Oliveira τέταρτος. Ο πρώτος είχε διαφορά μόλις 25 χιλιοστών από τον Πορτογάλο ομόσταυλό του!

 

Ο Danny Kent έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Oliveira αλλά έμεινε πέμπτος και ελάχιστα μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Hiroki Ono, που φέτος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Ο Romano Fenati της ομάδας του Valentino Rossi έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο της ημέρας, με διαφορά σχεδόν ενός δευτερολέπτου από την κορυφή. Πολύ καλός ο John McPhee που ολοκλήρωσε στην 8η θέση, λίγο μπροστά από τον Karel Hanika.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο άνθρωπος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα προηγούμενα τεστ, ο rookie στην κατηγορία Fabio Quartararo, με τον Γάλλο να έχει διαφορά 1,112δ από την κορυφή. Ο Matteo Ferrari ήταν η καλύτερη Mahindra στη 12η θέση, μπροστά από ακόμα έναν rookie, τον ομόσταυλο του Quartararo, Jorge Navarro.

 

Εντυπωσιακή η Maria Herrera, έκανε χτες τον 14ο καλύτερο χρόνο - με διαφορά 1,4δ από την κορυφή - καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη της κανονική σεζόν στην Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

SuperEnduro: Έκτος ο Gibert στην Γαλλία

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα