• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημέρα 1
Πρώτος στο βρεγμένο ο Julian Simon
Νέα 18/03/2015 - 09:53

Με την ατυχία τους τα έβαλαν οι αναβάτες της Moto2, καθώς ο ήλιος που τους υποδέχτηκε στην πίστα της Jerez, έδωσε πολύ γρήγορα τη θέση του στον δυνατό άνεμο και στη βροχή, λίγα λεπτά πριν ανοίξει η pit lane.

 

Παρ’ όλα αυτά οι αναβάτες πήραν μια γεύση από τη βρεγμένη πίστα. Οι ταχύτεροι χρόνοι έγιναν στην τελευταία περίοδο και ήταν ο Julian Simon αυτός που αναδείχθηκε καλύτερος στις δύσκολες συνθήκες, με χρόνο 1:55.568 πάνω στην Speed Up του.

 

Ο Marcel Schrotter ήρθε δεύτερος με διαφορά σχεδόν τέσσερα δέκατα από την κορυφή και μπροστά από τον Mika Kallio, του οποίου ο τελευταίος γύρος στην πίστα ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει χτες.

 

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Hafizh Syahrin, με τον επόμενο αναβάτη να έχει μια διαφορά πάνω από έξι δέκατα από τον Μαλαίσιο οδηγό. Αυτός ήταν ο Randy Krummenacher, ο οποίος έριξε το χρόνο του συνολικά κατά 3δ και κατάφερε να πλασαριστεί στην πεντάδα.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tito Rabat έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο και τους περισσότερους γύρους (53) από κάθε άλλον, με τον Αυστραλό Anthony West να τον ακολουθεί στην έβδομη θέση με διαφορά 0.321δ.

 

Ο Johann Zarco έκανε τον καλύτερό του χρόνο στη δεύτερη περίοδο δοκιμών και πήρε την όγδοη θέση, με τους Florian Alt και Lorenzo Baldassari να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Σκληρή δουλειά για την SUZUKI ECSTAR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα