• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Scooter;
Δεν το απέκλεισε ο Domenicali!
Τεστ-Μοντέλα 13/03/2015 - 16:35

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Claudio Domenicali στο Moto.it, μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του CEO της Ducati αναφορικά με μια ερώτηση που του έγινε για το ενδεχομενο να δούμε ένα scooter από την Ducati!

 

Το θέμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους Ducatisti όλου του κόσμου, με τον Domenicali να σημειώνει: «... ένα scooter με το σήμα της Ducati δεν αποτελεί βλασφημία».

 

Ο Domenicali συνέχισε λέγοντας ότι η Ducati ποτέ δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο και μιας και είναι μια εταιρεία, το σήμα της μπορεί να μπει σε κάθε εμπορικό αγαθό, όπως είναι μια κούπα καφέ ή ένα scooter (αυτά τα δυο παραδείγματα χρησιμοποίησε).

 

Το κλειδί για την κατασκευή ενός τέτοιου scooter, είναι να μπορέσει να διατηρήσει στο ακέραιο τα βασικά χαρακτηριστικά της Ducati: την υψηλή απόδοση και το εκπληκτικό design. Αν το καταφέρουν αυτό στο Borgo Panigale, τότε κυριολεκτικά μπορούν να εξελίξουν ό,τι μοντέλο θέλουν.

 

Αν ποτέ συμβεί πάντως κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου απίθανο η Ιταλική φίρμα να αντλήσει έμπνευση από το μακρινό παρελθόν της, όπως άλλωστε έκανε πρόσφατα αναζωογονώντας την «παλιά» Scrambler.

 

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ducati είχε δυο scooter στις τάξεις της στο παρελθόν: το Ducati Brio (στη φωτό), τη δεκαετία του ’60 και το Ducati Cruiser δέκα χρόνια νωρίτερα! 

Επόμενο άρθρο »

Ηλεκτρικές Kawasaki Ninja!

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki Ninja R2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα