• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Ninja R2!
Πατένταραν το όνομα οι πράσινοι!
Τεστ-Μοντέλα 12/03/2015 - 14:32

Οι φήμες αρχίζουν και οργιάζουν αναφορικά με το τι ετοιμάζει η Kawasaki, μετά τα νέα ότι επικύρωσε το όνομα «Ninja R2» στο Αμερικανικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων, καθώς και σε παρόμοια γραφεία διεθνώς.

 

Γνωρίζοντας φυσικά τη γραμμή παραγωγής των πράσινων, το μυαλό μας πάει εύλογα στο ότι θα προστεθεί ένα καινούργιο μοντέλο στη σειρά «Ninja». Το τι θα προσφέρει αυτή η μοτοσυκλέτα, αυτό είναι υπό συζήτηση.

 

Υπάρχει η πλευρά που ισχυρίζεται ότι θα είναι διαφορετικό από το πρόσφατο μοντέλο της Kawasaki, την Ninja H2 κι έτσι δεν θα πρέπει να αναμένουμε ακόμα ένα μοντέλο με υπερσυμπιεστή. Αλλού ακούμε, ή καλύτερα διαβάζουμε, φήμες για μια μικρού κυβισμού sportbike.

 

Για να είμαστε ειλικρινείς, σε αυτό το στάδιο κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση και δεν αποκλείεται η εταιρεία να ετοιμάζει κάτι που θα μας εκπλήξει και θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

 

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως θετικό, είναι ότι ο κατασκευαστής αρχίζει σταδιακά να σπάει τα «δεσμά» της ύφεσης των τελευταίων χρόνων. Πρώτα αναβάθμισε την Ninja ZX-10R, στη συνέχεια όρισε την κατηγορία μικρού κυβισμού με την Ninja 300, ενώ πρόσφατα μας «πήρε τα μυαλά» με τα H2 και H2R μοντέλα!

Επόμενο άρθρο »

Ducati Scooter;

« Προηγούμενο άρθρο

Volt 220

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα