• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka;
Άρχισαν και κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες
Νέα 04/03/2015 - 11:25

Φήμες θέλουν τον Casey Stoner να επιστρέφει στη δράση και να οδηγεί για την Honda στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka!

 

Ο Stoner έχει κρατήσει επαφή με την Honda από τότε που αποσύρθηκε, αναλαμβάνοντας το ρόλο του δοκιμαστή και ο συγκεκριμένος αγώνας πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς για τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

 

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία, ο Stoner εξέφρασε το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στη Suzuka, στον αγώνα που θα γίνει τον Ιούλιο.

 

Για την Honda θα ήταν ο ιδανικός ομόσταυλος για τον δυο φορές νικητή (και Πρωταθλητή στην κατηγορία Supersport) Michael Van der Mark, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Stoner είχε δοκιμάσει την CBR1000 Fireblade στο τέλος των δοκιμών που έκανε για λογαριασμό της Honda.

 

Ο 29χρονος ανέβηκε για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα παραγωγής και δήλωνε τότε: «Η οδήγηση της CBR είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Ποτέ μου δεν είχα οδηγήσει τέτοια μοτοσυκλέτα και μου πήρε κάμποσο για να τη συνηθίσω».

 

«Μετά από μερικές εξόδους την κατανόησα καλύτερα και μπόρεσα να δώσω κάποια πληροφόρηση. Σε γενικές γραμμές το διασκέδασα και είχε πλάκα να νιώθω το πίσω μέρος να φεύγει!»

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Sandro Cortese!

« Προηγούμενο άρθρο

Oxley: Τα μεγάλα ερωτήματα (Μέρος 4ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα