• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λύση συνεργασίας για De Angelis – Pernat
Νέα 21/06/2009 - 10:22

To συμβόλαιο τουAlex De Angelis με την ομάδαSan Carlo Honda Gresini, τελειώνει στο τέλος του 2009 και ο οδηγός από το Σαν Μαρίνο θέλει να ξέρει το μέλλον του στους αγώνες. Ο προσωπικός του manager ο CarloPernat θέλησε να κάνει επαφές με τον κόσμο των Superbike, αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στον οδηγό του που έλυσε τη συνεργασία τους.

 

«Η συνεργασία μου με τον CarloPernat τελείωσε και έτσι κλείνω τα στόματα όσων έλεγαν ότι στο Misano θα έβλεπε ομάδες για μένα, ώστε να αγωνιστώ στα Superbike» είπε ο Alex, που συνέχισε: «Το συμβόλαιό μου με τον Gresini τελειώνει στο τέλος της περιόδου και θέλω να δω τις πιθανές συνεργασίες για του χρόνου. Προς το παρών θέλω να είμαι στα MotoGΡ και όχι στα Superbike που πιθανώς είναι ευκολότερο να βρω ομάδα.»

 

Προς το παρών η θέση του AlexDeAngelis στα MotoGP είναι αυτό που λέμε ρευστή αφού είναι γνωστό ότι ο FaustoGresini, είναι κοντά στο να κλαίσει τον MarcoSimoncelli, αλλά και κοντά στον MarcoMelandri, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Βέβαια με δεδομένο ότι η Honda-SanCarlo θα είναι και στη νέα κατηγορία Moto2, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο νεαρός οδηγός να παραμείνει στο χώρο του ΜotoGP.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Carlo Pernatήταν ο πρώτος μάνατζερ που έφερε τον Rossi στα 125 και τώρα είναι ο μάνατζερ των Capirossi, Simoncelli, Canepa.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Tο «όχι» του Melandri και το όνειρο του Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: H βροχή θα αλλάξει τα δεδομένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα