• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: H βροχή θα αλλάξει τα δεδομένα
Νέα 21/06/2009 - 09:54

Η βροχή και πάλι παρούσα στο πρωινό ζέσταμα στην πίστα, με τα σύννεφα να έρχονται από την Αδριατική και προς το παρών να μην υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης του καιρού. Η ελπίδα μιλάει για κάποια βελτίωση ίσως στο 2ο σκέλος των Superbike.

Στο ζέσταμα τώρα ο LeonHaslamStiggy της Honda ήταν το πρώτο θύμα της βρεγμένης ασφάλτου, χωρίς καν να συμπληρώσει ούτε ένα γύρο! Xaus, Byrne, Nieto ήταν οι επόμενοι που είχαν στενή επαφή με την άσφαλτο και το χώμα στις εξόδους.

Bρεγμένα και τα paddock girls
Bρεγμένα και τα paddock girls

Στην κατάταξη ο MichelFabrizio επιβεβαίωσε την «βρόχινη» ικανότητά του με τον πρώτο χρόνο με διαφορά 0.536 του δευτερολέπτου από τον Βρετανό Βyrne που συμπλήρωσε μόλις 3 γύρους. Στην 3η θέση ο Scassa, ενώ ο κάτοχος της PolePositionJakubSmrz σημείωσε τον 4ο χρόνο, μπροστά από τον Rea που συμπλήρωσε την 5αδα που «κατέβηκε» τα 2 λεπτά στην μήκους 4.2 χλμ. πίστα.

Ο Biaggi στην 9η θέση, ο Haga στην 13η και ο Spies στην 26η, δείχνουν ότι όλα μπορεί να συμβούν στα δύο σκέλη που θα ξεκινήσουν στη 1 και στις 4 και μισή ώρα Ελλάδας αντίστοιχα.

 

Ήδη στην εκκίνηση των Superstock, ένα παραλίγο σοβαρό ατύχημα, ε΄χει καθυστερήσει τη διαδικασία επανεκκίνησης, αφού πρέπει να καθαριστεί η πίστα από λάδια στο σημείο εκκίνησης.

O ανηψιός του Biaggi στα Superstock με Aprilia
O ανηψιός του Biaggi στα Superstock με Aprilia

 

H βροχή δεν είναι καλός σύμμαχος
H βροχή δεν είναι καλός σύμμαχος

Επόμενο άρθρο »

Λύση συνεργασίας για De Angelis – Pernat

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Ο Jakub Smrz παίρνει την Superpole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα