• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2 Ημέρα 3: Οι τελικοί χρόνοι
Πρώτος ο Marquez, βελτίωσε χρόνο ο Pedrosa
Νέα 25/02/2015 - 12:18

Tέλος και της τρίτης ημέρας δοκιμών στην Μαλαισία, με τον Marc Marquez να κάνει ένα εντυπωσιακό - δεδομένης της αφόρητης ζέστης - 1:59.115 και να παίρνει (και) σήμερα την πρώτη θέση.

Προς το τέλος της ημέρας βελτιώθηκαν τα πράγματα ως προς τη θερμοκρασία, αλλά οι περισσότεροι δεν κοίταξαν τον ένα γρήγορο γύρο, εστιάζοντας στις ρυθμίσεις αγώνα και στις προσομοιώσεις.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε - με διαφορά - τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον μέσα στην πίστα (73), ενώ προς το τέλος έδειξε πόσο πολύ διασκεδάζει το να οδηγά τη μοτοσυκλέτα του, αφού παρά την κούραση όλης της ημέρας έκανε μια σούζα διαρκείας στη μεγάλη ευθεία!

 

Ο Lorenzo κράτησε τη δεύτερη θέση, μπροστά από έναν φοβερό Cal Crutchlow ο οποίος όσο συνηθίζει τη νέα του μοτοσυκλέτα, τόσο περισσότερο φαντάζει μια σημαντική απειλή για τους fantastic4 φέτος!

 

Να σημειωθεί ότι στην προσομοίωση που επιχείρησε, ο Βρετανός αντιμετώπισε πρόβλημα στα μπροστινά φρένα, ίδιο με αυτό που είχε ο Marquez την πρώτη ημέρα των δοκιμών.

 

Ο Iannone έφερε την GP15 στην τέταρτη θέση, με διαφορά έξι δέκατα από την κορυφή και μπροστά από τον Valentino Rossi που έκλεισε την πεντάδα. Σημαντική πρόοδος και σήμερα για τον Bradley Smith, ο οποίος ήταν ο ένας από τους εφτά οδηγούς που έπεσαν κάτω από τα δυο λεπτά.

 

Ο έβδομος της παρέας ήταν ο Dani Pedrosa, ο οποίος ήταν ο μόνος από τους πρώτος δέκα που - όπως γράψαμε παραπάνω - έριξε το χρόνο του το απόγευμα. Ο Ισπανός έκανε 1:59.912 και ήταν οχτώ δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Σήμερα ήταν και η τελευταία ημέρα που οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας είχαν στη διάθεσή τους τα ελαστικά της Bridgestone, μιας και αύριο θα πάρουν μια πρώτη γεύση από το μέλλον και τα ελαστικά της Michelin!

 

Στην πίστα ήταν και ο Colin Edwards, ενόψει του αυριανού τεστ.

Επόμενο άρθρο »

Sepang 2 Ημέρα 3: Πανίσχυρος Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

GP15: Θα είναι στον πρώτο αγώνα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα