• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία: Superpole
Κόκκινη σημαία, ο Rea την πρώτη pole του 2015
Νέα 21/02/2015 - 10:44

Ο Jonathan Rea εξασφάλισε την πρώτη pole position του 2015 στην Superpole που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία.

 

Η όλη διαδικασία διακόπηκε περίπου τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος, όταν κυμάτισε η κόκκινη σημαία εξαιτίας μιας σφοδρής πτώσης του David Salom στην 12η στροφή της πίστας. Ευτυχώς ο Ισπανός στάθηκε τυχερός και δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς.

 

Ο Rea έκανε τον καλύτερο χρόνο, 1:31.212, μπροστά από τον Chaz Davies της Ducati, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος άτυχος της ημέρας, καθώς λίγο πριν την κόκκινη σημαία έγραψε 1:30.800, ωστόσο ο γύρος του δεν μέτρησε.

 

Ο χρόνος του Rea έγινε με αγωνιστικό ελαστικό και του χάρισε την pole position για μόλις 26 χιλιοστά του δευτερολέπτου από το χρόνο του Davies, ενώ και ο τρίτος Leon Haslam ήταν πολύ κοντά. Ο τελευταίος έκανε κι αυτός το χρόνο του με αγωνιστικό ελαστικό.

 

Τη δεύτερη σειρά του αυριανού grid θα ανοίξει ο Marc Van der Mark, μπροστά από την Suzuki του Alex Lowes και την Ducati του Nico Terol, με τον rookie να στέκεται επίσης άτυχος καθώς ο γρήγορος γύρος του – που θα του έδινε θέση στην πρώτη σειρά – ακυρώθηκε, μετά το ατύχημα του Salom.

 

Οι Jordi Torres, Tom Sykes και Sylvain Guintoli συμπληρώνουν την τρίτη σειρά. Εντυπωσιακός ο Baiocco της Althea Ducati, πήρε την πρώτη θέση στην SP1 μπροστά από τον Tati Mercado.

 

Ο Αυστραλός θρύλος, Troy Bayliss θα ξεκινήσει από την 14η θέση τους αυριανούς αγώνες, μια θέση μπροστά από τον Leon Camier και την MV Agusta του. Ο Bayliss είχε μια πτώση στις ΕΔ4, αλλά συμμετείχε στην SP1 όπου και τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από τον De Puniet.

 

Ο Γάλλος, πρώην αναβάτη στο MotoGP, θα ξεκινήσει από την 13η θέση αύριο. 

Επόμενο άρθρο »

Οι οδηγοί της CWM LCR Honda μας λένε!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αλλαγές στο set-up δικαίωσαν τον Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα