• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία: ΕΔ3
Το 1-2 η Aprilia με πρώτο τον Haslam
Νέα 21/02/2015 - 10:28

Ο αναβάτης της Red Devils Aprilia, Leon Haslam, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους στις ΕΔ3 του Phillip Island. Ο Haslam έγραψε χρόνο 1:30.791 κι έμεινε 45 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Jordi Torres που αποδεικνύει ότι θα αποτελέσει μια ιδιαίτερα υπολογίσιμη δύναμη στο Πρωτάθλημα!

 

Την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών πρώτων ελεύθερων δοκιμών κράτησε ο Alex Lowes της Suzuki, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να βελτιώσει το 1:30.855 που είχε πετύχει χτες στις ΕΔ1. Ο Lowes έπεσε στην όγδοη θέση στα τρίτα ελεύθερα, πίσω και από τον David Salom της Pedercini Kawasaki.

 

Πίσω από τις δυο Aprilia στις ΕΔ3, το νέο απόκτημα της Kawasaki, ο Jonathan Rea, έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον Nico Terol πάνω στην Althea Ducati του και τον Chaz Davies της Aruba Ducati. Θέση στην εξάδα των πρώτων πήρε και ο Tom Sykes.

 

Βελτιώνεται με κάθε session ο Sylvain Guintoli με τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή να σκαρφαλώνει στην ένατη θέση της λίστας, σημειώνοντας χρόνο στο 1:31.546. Ελάχιστα πίσω του, ο νέος του ομόσταυλος Michael Van der Mark με χρόνο 1:31.595.

 

O Troy Bayliss έχασε την ευκαιρία να περάσει αυτόματα στην SP2, παίρνοντας την 16η θέση στα τρίτα ελεύθερα, με χρόνο 1:32.539.

 

Τη δική του μάχη στην SP1 - μαζί με όλους τους οδηγούς που τερμάτισαν από την 11η ως την 20η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών πρώτων ΕΔ - θα δώσει και ο Randy de Puniet, για τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην SP2.

Επόμενο άρθρο »

“Καταπληκτική” 1η σειρά για τον Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

«Δεν κρατιέται» ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα