• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία: ΕΔ2
Ένας rookie (Torres) στην κορυφή!
Νέα 20/02/2015 - 12:16

Ο Jordi Torres έκλεψε την παράσταση στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Phillip Island, με τον αναβάτη της Red Devils (και rookie στο Πρωτάθλημα) να φέρνει την Aprilia του στην πρώτη θέση της κατάταξης.

 

Ωστόσο ο Alex Lowes ήταν αυτός που κράτησε τον ταχύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του Γύρου στο Phillip Island.

 

Ο Torres έγραψε 1:31.242 κι έμεινε μπροστά για περίπου δύο δέκατα από τον Βρετανό αντίπαλό του στις ΕΔ2, ο οποίος (Haslam) είχε και μια πτώση στη 10η στροφή της πίστας αφού έχασε το μπροστινό.

 

Ο Tom Sykes της Kawasaki πήρε (πάλι) την τρίτη θέση, μπροστά από τον Michael Van der Mark, ο οποίος έριξε σχεδόν εφτά δέκατα τον πρωινό του χρόνο.

 

Ο χρόνος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της κατηγορίας Supersport ήταν μόλις 0.451δ από την κορυφή, με τον Lowes - ο οποίος έχει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας χάρη στο 1:30.855 που έκανε το πρωί - να ακολουθεί στην πέμπτη θέση.

 

Το νέο απόκτημα της Kawasaki, ο Jonathan Rea πήρε την έκτη θέση, με τον αναβάτη της Aruba Ducati - Chaz Davies - να ακολουθεί.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sylvain Guintoli κατέβασε το χρόνο του από το πρωί και σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:32.329δ πήρε την όγδοη θέση, με διαφορά ενός δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Ο Guintoli είχε μια δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια των ΕΔ2, ωστόσο κατάφερε να σώσει ένα φαινομενικά σφοδρό highside!

 

Ο Randy de Puniet και ο David Salom συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, ενώ ακόμα ένας νεοφερμένος στο Πρωτάθλημα, ο Nico Terol, πήρε την 11η θέση πάνω στην Althea Ducati του, μπροστά από την MV Agusta του Leon Camier.

 

Ο Niccolo Canepa, ο οποίος δεν έγραψε χρόνο στις ΕΔ1 εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, είχε μια πτώση επίσης στη δέκατη στροφή και ολοκλήρωσε τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στην 20η θέση.

 

Ο Troy Bayliss αρχίζει και συνηθίζει πάνω στην Panigale του και ολοκλήρωσε σαφώς περισσότερους γύρους από το πρωί, γράφοντας τον 17ο χρόνο, κάνοντας τέσσερα συνεχόμενα προσωπικά ρεκόρ στα τελευταία λεπτά!

 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι στα 45 του χρόνια κι έχει να μπει σε πίστα από το 2008!

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Nτεμπούτο για το full seamless κιβώτιο

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα