• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test: Ημέρα 2
Απίστευτος ο 15χρονος Quartararo!
Νέα 19/02/2015 - 14:31

Με ένα φανταστικό χρόνο - 1:45.918 - ο μόλις 15 ετών Fabio Quartararo απέδειξε για ποιόν λόγο μιλάνε όλοι για το τρομερό του ταλέντο, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους χτες, δεύτερη ημέρα των δοκιμών της Moto3 στην Jerez.

 

Ο νεαρός Γάλλος εκμεταλλεύτηκε τις βελτιωμένες καιρικές συνθήκες πάνω από την Ισπανική πίστα κι έκανε έναν απίστευτο χρόνο κάτω από το όριο του 1:46, διαλύοντας - έστω και άτυπα - το ρεκόρ πίστας που κατέχει ο Luis Salom για ένα δευτερόλεπτο, ενώ «κατέβηκε» και δυο δέκατα κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας, ο οποίος ανήκει από πέρυσι στον Jack Miller.

 

Πίσω από τον Quartararo, στα συνδυασμένα αποτελέσματα της χτεσινής ημέρας, βρίσκουμε τον Niccolo Antonelli, με τον Ιταλό να είναι 0,285δ πίσω από τον αντίπαλό του. Ο Ιταλός άσος δείχνει πολύ καλά στοιχεία στα χειμερινά τεστ, έχοντας πετύχει μια ομαλή μετάβαση από την ΚΤΜ που οδηγούσε πέρυσι, στην Honda που έχει στη διάθεσή του από φέτος.

 

Επίσης πολύ ανεβασμένος είναι και ο Danny Kent, ο οποίος ήταν ο γρηγορότερος το απόγευμα αλλά έμεινε στην τρίτη θέση, με διαφορά μισού δευτερολέπτου από την κορυφή, στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας. Έτσι, η Honda κατάφερε να κάνει το 1-2-3!

 

Ελάχιστα πίσω από τον Kent, στην τέταρτη θέση και με διαφορά δέκα χιλιοστών του δευτερολέπτου, ο Juanfran Guevara ήταν η καλύτερη Mahindra και ο πρώτος Ισπανός στην κατάταξη, αφήνοντας για μόλις 35χιλ. πίσω του τον ομόσταυλό του και rookie στην κατηγορία, Jorge Martin. Αξιόλογη η παρουσία της Mahindra χτες.

 

Οι διαφορές των αναβατών από την τέταρτη ως και την 13η θέση ήταν απειροελάχιστες, με τους Brad Binder, Enea Bastianini, Jorge Navarro, Niklas Ajo και Miguel Oliveira  να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Αγωνιστική ομάδα Enduro της eXTra products

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: To P.I. δεν είναι η πίστα μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα