• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: To P.I. δεν είναι η πίστα μου!
Αν όμως η ZX-10R κάνει ό,τι θέλω, θα έχουμε καλό Σ/Κ
Νέα 19/02/2015 - 13:58

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK το 2012, Tom Sykes, τονίζει ότι είναι ευχαριστημένος με το ρυθμό αγώνα πάνω στην Kawasaki ZX-10R του, παρά το ότι υπέστη μια σφοδρή πτώση στο τελευταίο τεστ της σεζόν στο Phillip Island.

 

Σε μια πίστα που έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι δεν του ταιριάζει καθόλου, ο Sykes ήταν σταθερά μέσα στην πεντάδα των πρώτων, αν και η πρόοδος που σημείωσε στις δυο ημέρες των δοκιμών, υπονομεύθηκε από την «περίεργη» πτώση που είχε.

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι σχετικά ικανοποιημένος και καταφέραμε να πετύχουμε καλούς χρόνους στο τέλος, με τα φθαρμένα ελαστικά. Τώρα πρέπει να καθίσουμε και να σκεφτούμε, ώστε να αποφασίσουμε την τελική μας στρατηγική για το Σ/Κ».

 

«Δεν είμαστε σε καθόλου μειονεκτική θέση, παρά το ότι είχα την περίεργη πτώση την τελευταία ημέρα των δοκιμών εδώ».

 

«Καθώς έμπαινα στην τελευταία στροφή ένιωθα καλά, ωστόσο ξαφνικά έχασα το πίσω μέρος πολύ εύκολα. Προσπάθησα να το διορθώσω και τότε αντέδρασε και με πέταξε με highside. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και βγήκαμε με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα - που είχε διαφορετικό στήσιμο - κι έτσι συγκέντρωσα περισσότερη πληροφόρηση».

 

«Το Phillip Island δεν είναι η “πίστα μου” κι έτσι μόνο ελπιδοφόρο ήταν το γεγονός ότι ήμουν γρήγορος στην προσομοίωση. Ευχαριστώ τα παιδιά και την Kawasaki που μου έδωσαν αυτό που ήθελα. Η ZX-10R δουλεύει καλά και αν κάνει αυτό που θέλω, θα έχουμε ένα καλό Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2016: Έξυπνος συμβιβασμός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα