• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημέρα 1
Ο Zarco συνεχίζει δυνατά στις δοκιμές
Νέα 18/02/2015 - 10:10

Μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Valencia την περασμένη εβδομάδα, ο Johann Zarco ήταν και πάλι στην πρώτη θέση στο τεστ της Jerez που ξεκίνησε χτες.

 

Οι αναβάτες της Moto2 μαζεύτηκαν στη νότια Ισπανία και συγκεκριμένα στην πίστα της Jerez, για ένα ακόμα τεστ - διάρκειας τριών ημερών - όπου τους υποδέχτηκε δυνατός αέρας και κρύο το πρωί.

 

Ο Zarco πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο το απόγευμα, όταν κι έγραψε το 1:42.817 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Πίσω του, ο Βρετανός Sam Lowes συνέχισε με επιτυχία την προετοιμασία του για τη δεύτερή του σεζόν στην κατηγορία.

 

Στην τρίτη θέση ο rookie στην κατηγορία Alex Rins έδειξε καλά στοιχεία πριν κάνει το ντεμπούτο του στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο καλύτερος χρόνος του Ισπανού έγινε το μεσημέρι.

 

Ο ομόσταυλος του Rins, ο Luis Salom, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση, με διαφορά τρία δέκατα από την κορυφή, πετυχαίνοντας τον καλό του χρόνο το απόγευμα.

 

Ο Γερμανός Jonas Folger ετοιμάζεται για τη δεύτερή του σεζόν στην κατηγορία και ήταν πέμπτος χτες, πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Ισπανική πίστα.

 

Το τεστ μόνο ιδανικά δεν ξεκίνησε για τον Tito Rabat, καθώς ο Ισπανός άσος έπεσε προς το μεσημέρι κι έμεινε στην έκτη θέση, με διαφορά μισό δευτερόλεπτο από τον Zarco. Ο Rabat δείχνει να κάνει πολλά λάθη σ’ αυτά τα τεστ, καθώς και στην Valencia είχε πέσει τρεις φορές!

 

Οι Kalex κυριάρχησαν στην πρώτη δεκάδα, την οποία ολοκλήρωσαν οι Mika Kallio, Xavier Simeon, Axel Pons και Thomas Luthi. Από τους πρώτους δέκα, μόνον ο Lowes είναι με πλαίσιο της Speed Up.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ομιχλώδες τοπίο με την ενιαία ECU

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Χάνει το Phillip Island ο Giugliano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα