• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Χάνει το Phillip Island ο Giugliano
Το επιβεβαίωσε μέσω twitter η ομάδα του
Νέα 17/02/2015 - 16:51

Ο Davide Giugliano θα χάσει τον εναρκτήριο Γύρο των SBK για το 2015, που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην πίστα του Phillip Island, μετά από πτώση που είχε με την Ducati του στις δοκιμές.

 

Ο Ιταλός τα πήγαινε πολύ καλά στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν των SBK στο Phillip Island, ωστόσο είχε μια πτώση στην 11η στροφή της πίστας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

 

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε κατάγματα στους L1 και L2 σπονδύλους, στην οσφυϊκή περιοχή της πλάτης του. Παρά το ότι ο τραυματισμός δεν θεωρείται πολύ σοβαρός, η ομάδα και ο αναβάτης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα.

 

«Είμαι πολύ αναστατωμένος μετά την πτώση, διότι τα πράγματα πήγαιναν καλά», σχολίασε ο Giugliano. «Είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και μπορούσα να γυρίζω με σταθερούς και γρήγορους χρόνους».

 

Δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος αντικαταστάτης για τον Ιταλό άσο της Aruba Ducati, με το ενδεχόμενο αυτό να είναι μάλλον δύσκολο μιας και τα χρονικά περιθώρια μέχρι την Παρασκευή είναι στενά.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Phillip Island Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα