• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φωτό: Η BMW Κ03!
Η μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα της BMW
Τεστ-Μοντέλα 11/02/2015 - 18:08

Αυτή είναι η μικρού κυβισμού γυμνή μοτοσυκλέτα που εξελίσσει η BMW και με την οποία σχεδιάζει να επιτεθεί στην κατηγορία κάτω των μοντέλων κάτω από 500cc.

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την υδρόψυκτη, τετράχρονη, μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα, να την δοκιμάζουν κάπου στην Γερμανία στις αρχές του μήνα.

 

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, το μοντέλο αναμένεται να είναι 300cc και θα είναι το πρώτο που θα βγει μετά την κοινοπραξία με τον Ινδό κατασκευαστή, TVS.

 

Το δοκιμαστικό μοντέλο έχει ένα σώμα προβολέα μπροστά, ανεστραμμένα πιρούνια, ζάντες αλουμινίου με ελαστικά Michelin και μονό δισκόφρενο μπροστά.

 

Το νέο μοντέλο θα τεθεί αντιμέτωπο με τις προτάσεις άλλων κατασκευαστών στην αναπτυσσόμενη αγορά των μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού. Η κωδική του ονομασία είναι «K03»

 

Υπογραμμίζουμε ότι ο Βαυαρός κατασκευαστής είχε τονίσει στο παρελθόν ότι σχεδιάζει να εξελίξει μια σειρά από μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες (κάτω από 500cc), ενώ η TVS τόνιζε πέρυσι τον Μάιο ότι το πρώτο μοντέλο θα λανσαριστεί φέτος.  

 

Άλλες πηγές - εκτός Γερμανίας - αναφέρουν ότι η K03 θα αποτελέσει τη βάση για μια μικρού κυβισμού GS Adventure κι ενδεχομένως μια μικρής sport μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Ηλεκτρικό «Victory Charger»!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha VMAX Carbon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα