• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Τα χρώματα της Aruba Ducati!
Παρουσιάστηκαν χτες με τους Davies και Giugliano
Νέα 03/02/2015 - 14:39

Στο Aruba Data Center, στο Arezzo της Ιταλίας, έλαβε χώρα η τελετή παρουσίασης των νέων χρωμάτων της εργοστασιακής ομάδας της Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

 

Το παρόν έδωσαν φυσικά και οι δυο αναβάτες της ομάδας, ο Chaz Davies και ο Davide Giugliano. Με την παρουσία του καινούργιου μεγάλου χορηγού της ομάδας, Aruba.it, η εμφάνιση των δυο Ducati άλλαξε δραστικά σε σχέση με τα περσινά κόκκινα και άσπρα χρώματα.

 

Στην τελετή παραβρέθηκε και ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali, ο οποίος τόνισε:

 

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι με τη συμφωνία μας με την Aruba, με μια εταιρεία που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και προσφέρουμε, ο καθένας στον τομέα του, εξαιρετική ποιότητα “Made in Italy” ενώ παράλληλα λειτουργούμε με πάθος ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση των καταναλωτών και των πελατών μας σε όλο τον κόσμο».

 

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK είναι πολύ σημαντικό για την Ducati και για την ιστορία μας: έχουμε κερδίσει 14 Τίτλους Αναβατών και 17 Κατασκευαστών και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή με την Panigale».

 

«Η τριετής συμφωνία με την Aruba αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να συνεχίσουμε με αφοσίωση και να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP στην Ινδία;

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η νέα RC213V!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα