• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Τώρα αρχίζει η αληθινή προετοιμασία!
Vinales: Οι προσδοκίες μου γι’ αυτό το τεστ είναι μεγάλες
Νέα 03/02/2015 - 13:40

Αύριο στην Μαλαισία, οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις αλλαγές που έχουν γίνει στην GSX-RR, από το προηγούμενο τεστ που έλαβε χώρα στην πίστα της Valencia.

 

«Είναι ακόμα ένα τεστ για εμάς, αλλά αυτή τη φορά η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική, καθώς αυτή είναι η αληθινή προετοιμασία για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγο», παραδέχεται ο Team Manager της Suzuki, Davide Brivio.

 

Ο άτυπος πρωταθλητής της OPEN κατηγορίας πέρυσι, Aleix Espargaro, ήταν 14ος στο προηγούμενο τεστ της Valencia.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην πίστα και πάλι. Τα πρώτα τεστ σε Valencia και Jerez (σ.σ. ιδιωτικό τεστ) πήγαν καλά. Δουλεύουμε με στόχο τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Θα περάσουμε πολλές ώρες δοκιμών στην Μαλαισία, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε πολύ χρόνο να δοκιμάσουμε τη νέα μοτοσυκλέτα και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Ο rookie στην κατηγορία Maverick Vinales, ήταν ο ταχύτερος νεοφερμένος στο τεστ της Valencia - 17ος και +2,3δ από την κορυφή - και όπως είναι εύλογο ανυπομονεί και αυτός να επιστρέψει στη δράση.

 

«Είμαι 100% έτοιμος να επιστρέψω στη δράση και ανυπομονώ να βρεθώ πάνω στη μοτοσυκλέτα μου. Το μεγαλύτερο διάστημα του χειμώνα το πέρασα κάνοντας motocross, ποδήλατο και αγώνες στον πάγο, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για το πρώτο τεστ».

 

«Είμαι σίγουρος για τη φυσική μου κατάσταση και πιστεύω ότι οι μηχανικοί της Suzuki και η ομάδα μας έχουν δουλέψει σκληρά όλο το χειμώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να δω την πρόοδο που έχει γίνει με τη μοτοσυκλέτα. Έχω καλή αίσθηση από το προηγούμενο τεστ και οι προσδοκίες μου για το πρώτο αυτό τεστ είναι πολύ μεγάλες».

 

Να σημειωθεί ότι στην πίστα της Sepang - για να βοηθήσει με την εξέλιξη - θα είναι και ο Randy de Puniet, ο οποίος ήταν ο αναβάτης της Suzuki στο ντεμπούτο της στον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν, όταν και είχε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με την αξιοπιστία του κινητήρα.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Η νέα RC213V!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 1: Το τεστ ξεκινάει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα