• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
100χλμ στο MotoRanch!
Δυνατές μάχες στο ράντσο του Rossi!
Νέα 25/11/2014 - 14:10

Η σεζόν μπορεί να τελείωσε, ωστόσο η δράση και η αδρεναλίνη συνεχίζει να «χτυπά» κόκκινο στο ράντσο του Valentino Rossi!

Ο Ιταλός θρύλος προσκάλεσε μερικά πολύ γνώριμα πρόσωπα στο προσωπικό του ράντσο στην Tavullia, για το καθιερωμένο πια «100 χιλιόμετρα στο MotoRanch» στη χωμάτινη πίστα «La Biscia», το φίδι στα ιταλικά.

Οι αναβάτες, οι περισσότεροι από την Ακαδημία του, διαγωνίστηκαν σε 16 ζευγάρια. Το κάθε δίδυμο είχε δυο μοτοσυκλέτες αλλά ένα μόνο transponder (πομπό για την καταγραφή χρόνου) που έπρεπε να αλλάζουν μεταξύ τους κάθε πέντε γύρους.

Πριν την έναρξη, ο Valentino Rossi υπενθύμισε σε όλους τους κανονισμούς, που προέβλεπαν αυστηρές ποινές για όποιον προσπαθούσε να κόψει δρόμο, ενώ αν μια ομάδα έχανε το πομπό της θα ακυρωνόταν αυτόματα.

Οι δυνατές μάχες κράτησαν μέχρι το ηλιοβασίλεμα, με το δίδυμο των νικητών να αποτελείται από τους Niccolo Bulega (6ος στη Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος) και Lorenzo Baldassari, ο οποίος θα κάνει το βήμα από τη Moto3 στη Moto2 το 2015.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Valentino Rossi παρέα με τον νέο του αναβάτη στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Andrea Migno, ενώ στο βάθρο (βλ. φωτό) ανέβηκαν και οι Danilo Petrucci και Mattia Pasini.

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Η Honda ήταν ό,τι περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα