• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Dorna πιέζει τη Suzuki!
Να κάνει δορυφορική ομάδα στο μέλλον!
Νέα 25/11/2014 - 09:42

Όπως φέρεται να έχει παραδεχτεί ο Team Manager της Suzuki, Davide Brivio, ο κατασκευαστής δέχεται πιέσεις από την Dorna ώστε να επεκτείνει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί - ίσως από το 2017 - να δούμε μια δορυφορική ομάδα της Suzuki, αν αυτό βέβαια δεν κριθεί απαγορευτικό λόγω κόστους. Να θυμίσουμε ότι προς αυτή την κατεύθυνση «έσπρωχνε» το εργοστάσιο και ο Randy de Puniet.

«Η Suzuki ήταν πάντα μια ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε με τις δυο μας μοτοσυκλέτες. Όμως στο μέλλον έχουμε και την πίεση από την Dorna για να κάνουμε δορυφορική. Αυτό είναι δύσκολο για το 2015 και το 2016, διότι είμαστε υπό εξέλιξη ακόμα και θα χρειάζονταν πολλοί πόροι για κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Brivio.

«Στο μέλλον θα πρέπει να εξετάσουμε και να δούμε αν μπορούμε οικονομικά να έχουμε ακόμα δυο μοτοσυκλέτες. Αυτό θα αποφασιστεί στο μέλλον, όμως η Dorna θέλει όλοι οι κατασκευαστές να έχουν από τέσσερεις μοτοσυκλέτες», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι αν και δεν υπάρχει σχετικός όρος στα συμβόλαιο που προβλέπει κάτι τέτοιο, αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως και τα άλλα εργοστάσια, έτσι και η Suzuki έχει ξεκινήσει ήδη δοκιμές με τα ελαστικά της Michelin, ενόψει της επιστροφής του Γάλλου κατασκευαστή στο MotoGP το 2016, με πολύ ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Επανεξελέγη Πρόεδρος της FIM ο Vito Ippolito

« Προηγούμενο άρθρο

Συζητώντας για τα ελαστικά της Michelin!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα