• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο για σας...
...μια πολύτιμη βοήθεια για τους Riders for Health!
Νέα 24/11/2014 - 10:18

Η Riders for Health, η επίσημη οργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του MotoGP που βοηθά στις μετακινήσεις των γιατρών στην ευρύτερη περιοχή της Σαχάρα, γιορτάζει το τέλος της φετινής σεζόν με μια δημοπρασία 17 μοναδικών αντικειμένων!

Οι αστέρες του MotoGP και της Moto3 δώρισαν κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα στην οργάνωση, για να τη βοηθήσουν να μαζέψει χρήματα και να στηρίξει το θεάρεστο έργο που επιτελεί.

Ο Marc Marquez δώρισε ένα υπογεγραμμένο t-shirt, ενώ ο δεύτερος στη βαθμολογία της Moto3, Jack Miller, χάρισε μια φορεμένη ξύστρα γονάτου κι ένα υπογεγραμμένο καπέλο.

Παράλληλα, θα δημοπρατηθούν δυο αυτόγραφα του Valentino Rossi καθώς και μια υπογεγραμμένη βιογραφία του: «What if I had never tried it».

Επιπρόσθετα, οι φίλοι του MotoGP θα βρουν αυτόγραφα και γενικότερα αντικείμενα των Jorge Lorenzo, Bradley Smith, Scott Redding, Dani Pedrosa, Alvaro Bautista, των αδελφών Espargaro κι άλλων αγαπημένων τους αναβατών!

Η δημοπρασία θα βρίσκεται στη σελίδα των Riders for Health στο eBay Μέχρι και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου. Πατώντας εδώ μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας και να κάνετε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σ’ εσάς ή σ’ ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εδώ μπορείτε να δείτε την αξιέπαινη κίνηση του Αντώνη Κωνσταντίνου προς τους Riders for Health, που έγινε μετά το τέλος του αγώνα στη Βαλένθια φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Η «Ομάδα της Rufea»

« Προηγούμενο άρθρο

Στον βασιλιά Φίλιππο τον 6ο της Ισπανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα