• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez και Pedrosa στο Τόκυο
Προσκεκλημένοι της Honda
Νέα 20/11/2014 - 11:16

Η σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει για το δίδυμο του HRC, το οποίο έχει ακόμα μερικές υποχρεώσεις προτού γυρίσει στην πατρίδα του για να ξεκουραστεί.

Ο Marc Marquez και ο Dani Pedrosa επισκέφτηκαν την Ιαπωνία, μετά από πρόσκληση της Honda, για να πανηγυρίσουν μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά του κατασκευαστή στο MotoGP.

Μετά το τεστ της Βαλένθια και την παρουσία του στη γιορτή που στήθηκε στη Cervera για την κατάκτηση του Τίτλου φέτος, ο Marc Marquez και ο Dani Pedrosa ταξίδεψαν μέχρι την μακρινή Ιαπωνία.

Εκεί, πήραν μέρος στην ετήσια γιορτή που διοργανώνει το HRC, με παρουσία πολλών αναβατών του από διάφορα Πρωταθλήματα.

Μαζί με το δίδυμο της Repsol Honda, το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι αναβάτες trial Toni Bou και Takahisa Fujinami, μαζί με τους αναβάτες στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Motocross Akira Narita, Makoto Ogata, Toshiki Tomita και Masami Tanaka.

«Μας προσκάλεσε η Honda. Ήθελαν να πανηγυρίσουν τον Τίτλο μαζί μας και φυσικά είναι τιμή μας να γίνεται αυτό εδώ, στην πατρίδα τους», σχολίασε ο Marquez.

Φέτος πάντως δεν θα καταφέρει να δώσει το παρόν στο «Honda Racing Thanks Day» που θα γίνει αυτή την Κυριακή (23/11), καθώς την ίδια ακριβώς ημερομηνία θα πρέπει να παραβρεθεί στο gala της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIM) στη Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Πάμε για νίκες το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2014: Τα αριθμητικά δεδομένα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα