• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Θα έβαζα 9 στα 10!
Στη φετινή σεζόν!
Νέα 11/11/2014 - 15:28

Ο Andrea Dovizioso ολοκλήρωσε με ένα θετικό αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν, επικρατώντας μιας πολύωρης (και διασκεδαστικής) μάχης με τον Cal Crutchlow για την 4η θέση, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια!

Ερωτηθείς για το πόσο θα έβαζε στη φετινή σεζόν, με άριστα το δέκα, ο Ιταλός άσος αποκρίθηκε: «Αν το πάρουμε από τι κατάφερα πέρυσι και τι φέτος, τότε νομίζω θα έβαζα 9! Με το επίπεδο που δείξαμε φέτος, νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι».

«Πλέον δεν είμαστε τόσο μακριά από το βάθρο. Αν κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, θα είμαστε ακόμα πιο κοντά». Ο Andrea Dovizioso δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο για να δοκιμάσει χτες - 1η ημέρα του τεστ στη Βαλένθια - και καθώς περιμένει την GP15, ήταν χαρούμενος που η παρουσία του στην Ισπανία θα περιορίζονταν στη μια ημέρα.

«Δοκιμάσαμε μόνο κάτι με τη χαρτογράφηση και με τα ηλεκτρονικά. Δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο για δοκιμές και δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε κι άλλο εδώ. Πρέπει να περιμένουμε να πάρουμε τη νέα μοτοσυκλέτα, στη Sepang. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, διότι πιστεύω πολύ στο όλο project».

«Όμως φυσικά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Εμείς πάντως είμαστε χαρούμενοι κι ελπίζω αυτό να είναι η αρχή για κάτι καλό στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται να είμαστε στις δοκιμές εδώ. Η βάση της νέας μοτοσυκλέτας είναι διαφορετική, όπως και ο κινητήρας. Θα είναι πολύ διαφορετική».

Τέλος, όταν τον ρώτησαν που πιστεύει ότι πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο η Ducati, απάντησε: «Το πιο σημαντικό είναι να στρίβεις. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όριό μας. Πιστεύω ότι όταν δεν έχεις μια μοτοσυκλέτα που να μπορεί να στρίψει νορμάλ, τότε σε πιο δύσκολες συνθήκες έχεις μεγάλο όριο. Είναι κάτι που λέω εδώ και δυο χρόνια».

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test, Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα