• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test, Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 14:00
Βροχή και 8 οδηγοί έχουν μπει στην πίστα
Νέα 11/11/2014 - 14:27

Τελείως αντίθετος ήταν ο καιρός που υποδέχτηκε σήμερα τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Βαλένθια, καθώς η δυνατή βροχή τους ανάγκασε να μείνουν έξω για αρκετή ώρα στην αρχή.

Περίπου στη 1 το μεσημέρι άρχιζαν να βγαίνουν οι πρώτοι, με βροχινο στήσιμο φυσικά, αρχής γενομένης με τον Yonny Hernandez και στη συνέχεια με τον Marc Marquez.

Τους δυο προαναφερθέντες ακολούθησαν οι Scott Redding, Loris Baz, Alvaro Bautista και Marco Melandri.

Στους χρόνους, ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση από έναν εντυπωσιακό Scott Redding, ο οποίος πίεζε συνεχώς από τη στιγμή που η βροχή μαλάκωσε και αποκτούσε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη νέα του μοτοσυκλέτα.

Η διαφορά των δυο είναι μόλις 155 χιλιοστά, με τον Yonny Hernandez να ακολουθεί με 1,8δ διαφορά από την κορυφή. (Σημ: καθώς γράφονταν οι γραμμές και με την πίστα να προσφέρει καλύτερο κράτημα, ο Κολομβιανός έριξε τη διαφορά του στα εφτά δέκατα από τον Marquez).

Ο Loris Baz πήρε κι αυτός μια πρώτη γεύση με την καινούργια του μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο και οδήγησε αρκετά καλά, καταφέρνοντας να ανέβει στην 4η θέση, 3,1δ πίσω από την RC213V.

Το δίδυμο της εργοστασιακής Aprilia είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν - για μια ώρα περίπου μόνο - την αναβαθμισμένη ART χτες (με πνευματικές βαλβίδες), ωστόσο σήμερα ο καιρός δεν τους κάνει το χατίρι.

Είναι και οι δυο στην πίστα, με τον Alvaro Bautista (5ος) να έχει μια διαφορά 2,2δ από τον νέο του ομόσταυλο, Marco Melandri. Λίγο μετά τις δυο βγήκε στην πίστα και ο Nicky Hayden, ακολουθούμενος από τον ομόσταυλό του στην ομάδα του Aspar, Eugene Laverty.

Ο Αμερικανός δεν ήταν χτες στην πίστα, καθώς το HRC έχει φέρει μόνο μια RS για το συγκεκριμένο τεστ. Έτσι, αυτή τη μοιράζονται οι Hayden και Abraham. Ο Laverty - όπως και ο Jack Miller - έχουν στη διάθεσή τους την RC1000V γι’ αυτές τις δοκιμές.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Θα έβαζα 9 στα 10!

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Πολύ διαφορετική η RC213V!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα