• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μεγάλα νέα» για τον Rossi στο τεστ!
Μεγαλύτερη βελτίωση στα φρένα και στην είσοδο των στροφών!
Νέα 11/11/2014 - 10:45

Χτες, πρώτη ημέρα του τριήμερου τεστ στη Βαλένθια, οι αναβάτες της Yamaha δοκίμασαν κάποιες αλλαγές στο βάρος της μοτοσυκλέτας, ενόψει της αλλαγής των κανονισμών για το 2015, που από 160 κιλά οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να είναι 158.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά για τον Jorge Lorenzo (διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ) ο οποίος κατάφερε να κάνει ένα εντυπωσιακό χρόνο κάτω από 1:31, κάτι που δεν είχε καταφέρει νωρίτερα το Σ/Κ.

Το τεστ για τον Valentino Rossi έκρυβε «...μεγάλα νέα!». Η νέα Yamaha του 2015 δείχνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και ο Ιταλός σούπερ σταρ - αν και μπήκε στην πίστα μόνο τις δυο τελευταίες ώρες - κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση.

«Σήμερα τα μεγάλα νέα ήταν το πλαίσιο! Δοκιμάσαμε ένα ελαφρώς διαφορετικό πλαίσιο και δεν περιμέναμε να δούμε μεγάλες διαφορές. Όμως η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερη», σχολίασε ο Vale.

«Ένοιωθα καλά και με βοήθησε στα φρένα και στις εισόδους των στροφών. Η Yamaha έχει κάνει καλή δουλειά και ήμουν πιο γρήγορος από τη μοτοσυκλέτα του 2014 και αυτό δεν είναι άσχημο!»

«Αργότερα μέσα στην ημέρα δοκιμάσαμε και μερικά άλλα πράγματα... γενικά ήταν μια πολύ καλή ημέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε όλους τους τομείς της μοτοσυκλέτας, αλλά ειδικά πρέπει να συντηρούμε καλύτερα το πίσω ελαστικό. Πρέπει να έχουμε καλό ρυθμό, ακόμα κι όταν έχει κάνει πολλούς γύρους», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιάστηκε ο A.Espargaro με τη Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Υπέγραψε και ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA