• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπέγραψε και ο Melandri!
Συμπληρώθηκαν και οι 25 θέσεις για το 2015
Νέα 11/11/2014 - 10:12

Μετά τα νέα ότι και ο Marco Melandri αποδέχτηκε την πρόταση τη Aprilia και θα αγωνιστεί με τον κατασκευαστή στη μεγάλη κατηγορία - επιστρέφοντας στο γκαράζ του Gresini μετά το 2010 - η σχάρα εκκίνησης για το 2015 έχει ολοκληρωθεί!

Ο Melandri θα έχει ως ομόσταυλό του τον Alvaro Bautista, ο οποίος παραμένει στην ομάδα του Gresini αλλά με μοτοσυκλέτα της Aprilia πια. «Μου δόθηκε η ευκαιρία να εξελίξω από την αρχή μια καινούργια μοτοσυκλέτα, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν, μιας και πάντα “κληρονομούσα” τις μοτοσυκλέτες που οδηγούσα», σχολίασε ο Ιταλός - πρώην πια - αναβάτης στα SBK με την Aprilia.

«Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την καινούργια αυτή πρόκληση. Δουλεύω με μια εταιρεία κι ένα αγωνιστικό τμήμα που με ήθελε κι εγώ ήθελα να είμαι μαζί τους. Η Aprilia έχει αποδείξει την ικανότητά της να κάνει καταπληκτικές μοτοσυκλέτες και γρήγορες».

«Ο στόχος μας είναι αρκετά φιλόδοξος. Να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα, αλλά ταυτόχρονα να ετοιμάσουμε και την πρωτότυπη του 2016. Θα είναι μια απαιτητική σεζόν με πολλή δουλειά, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση», πρόσθεσε.

Ο Marco Melandri αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Gresini από το 2005 ως το 2007, όταν και πήρε και τις πέντε του νίκες στο MotoGP, τερματίζοντας μάλιστα στη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα του 2005.

Στη συνέχεια είχε μια κάτω του μετρίου χρονιά στην εργοστασιακή Ducati, ενώ το 2009 αγωνίστηκε με την ανεπίσημη ομάδα της Kawasaki (Hayate) και το 2010 έκλεισε - προσωρινά - την καριέρα του στο MotoGP με την παρουσία του στο γκαράζ του Gresini.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc (2002 με Aprilia) έχει κερδίσει αγώνες και στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στα SBK, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση το 2011, ενώ έχασε τον Τίτλο το 2012 μόλις στους τελευταίους Γύρους.

Ο 32χρονος Ιταλός ήταν τέταρτος τα επόμενα δυο χρόνια με την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia στα SBK. Η φίρμα σκοπεύει να αναβαθμίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό τη νυν ART, με τις πνευματικές βαλβίδες και το seamless κιβώτιο να είναι στην κορυφή της λίστας για τη νέα σεζόν. Το 2016 θα κατέβει στο Πρωτάθλημα με εντελώς νέα μοτοσυκλέτα!

Τόσο ο Marco Melandri, όσο και ο Alvaro Bautista έκαναν μερικούς γύρους προς το τέλος της χτεσινής - πρώτης - ημέρας των δοκιμών στη Βαλένθια.

«Ερχόμαστε στο MotoGP με ενθουσιασμό κι ένα χρόνο νωρίτερα απ’ ότι είχαμε προγραμματίσει. Με τον Marco, έχουμε ένα Ιταλικό δίδυμο αναβάτη-μοτοσυκλέτας», σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού της Aprilia, Romano Albesiano.

«Θέλουμε να έχουμε παρουσία στις πιο απαιτητικές πίστες και στο πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα του κόσμου, ώστε να αξιολογηθεί η δουλειά μας. Οι 54 Παγκόσμιοι Τίτλοι της Aprilia και οι εκατοντάδες νίκες μέσα στις πίστες όλου του κόσμου, αποδεικνύουν τις τεχνικές ικανότητες και τη νοοτροπία νικητή που αξίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο του πιο διάσημου Πρωταθλήματος στον κόσμο».

Δείτε εδώ και τις 25 θέσεις των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας για το 2015.

Επόμενο άρθρο »

«Μεγάλα νέα» για τον Rossi στο τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Η σχάρα εκκίνησης του 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA