• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Δεν ανησυχώ!
Είμαστε σε καλή κατάσταση σε στεγνό και βρεγμένο!
Νέα 24/10/2014 - 17:35

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για τον Stefan Bradl την πρώτη ημέρα του 17ου Γύρου στην πίστα της Μαλαισίας, καθώς ο Γερμανός άσος σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο της ημέρας, μόλις 0,3δ πίσω από την κορυφή!

Το ενθαρρυντικό για τον Bradl ήταν ότι ήταν καλός τόσο στο στεγνό το πρωί, στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, όσο και στη βρεγμένη άσφαλτο το απόγευμα, σε μια πίστα γεμάτη νερό που σταδιακά στέγνωνε μετά την καταιγίδα που προηγήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν λίγο οι ΕΔ2.

«Σήμερα το πρωί, στο στεγνό, ξεκινήσαμε με ένα καλό στήσιμο και ολοκληρώσαμε στην πέμπτη θέση. Και οι δυο μοτοσυκλέτες δούλεψαν καλά και αύριο θα αποφασίσουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάμε, διότι έχουμε κάποια πλεονεκτήματα στην πρώτη και κάποια άλλα στη δεύτερη», σχολίασε ο Γερμανός.

«Έτσι, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό σύνολο. Θεωρώ ότι αύριο το πρωί θα είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, αλλά δεν ανησυχώ γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση. Ακόμα και στο βρεγμένο, μετά την καταιγίδα, ήμασταν γρήγοροι παρά τις δύσκολες συνθήκες στην πίστα», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Τα λάστιχα στην κορυφή για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον αν βρέξει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα