• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον αν βρέξει!
Εδώ, μπορείς να οδηγήσεις με τα βρόχινα στο στεγνό!
Νέα 24/10/2014 - 17:23

Ο Marc Marquez έχει ως στόχο του να φτάσει τις 12 νίκες σε μια σεζόν, ένα ρεκόρ που κατέχει από το 1997 ο Mick Doohan και η πρώτη του παρουσία στην πίστα της Sepang, είναι ενδεικτική ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει τη νίκη που του ξεφεύγει από το Silverstone και τα τέλη Αυγούστου!

Ο Ισπανός άσος του HRC ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 0.291 πίσω από τον Dani Pedrosa, ενώ στο βρεγμένο ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να πλησιάσει αρκετά το χρόνο του Lorenzo, μένοντας στη δεύτερη θέση με διαφορά 0.242 από τον συμπατριώτη του.

«Το πρωί ξεκινήσαμε καλά και παρά το ότι είχαμε ένα πρόβλημα νωρίς, καταφέραμε να το ξεπεράσουμε. Επίσης και το απόγευμα, στο βρεγμένο, η αίσθησή μας ήταν καλή. Ήταν θετικό ξεκίνημα, διότι τώρα έχουμε σημείο αναφοράς και στο βρεγμένο, για το ενδεχόμενο να βρέξει στον αγώνα», ξεκίνησε να λέει ο Marquez.

«Ξέρουμε ότι εδώ στεγνώνει γρήγορα και αυτό θα είναι ενδιαφέρον για τον αγώνα, διότι είδαμε ότι στο πρώτο μισό της διαδικασίας είχε πολύ νερό αλλά στο τέλος ήταν στεγνό, όχι για σλικ, αλλά κάποια σημεία ήταν στεγνά», πρόσθεσε.

«Η διάρκεια των ελαστικών θα παίξει το ρόλο της και θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Περιμένουμε ότι ο αγώνας θα γίνει στο στεγνό, αλλά αν βρέξει θα έχει ενδιαφέρον. Στους τελευταίους γύρους το ελαστικό ήταν σχεδόν τελειωμένο!»

«Στο στεγνό δεν ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά υπήρχε πολύ σπινάρισμα στα βρεγμένα σημεία. Το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια, διότι μπορεί να υπερθερμάνεις το ελαστικό όπως θυμάμαι από παλιά. Το θέμα είναι ότι εδώ μπορείς να οδηγήσεις με τα βρόχινα στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Δεν ανησυχώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Βρίθει εμπιστοσύνης ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα