• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ1: Στο χαμηλό 2:08 ο Zarco
Δεύτερος ο Rabat, προβλήματα για Kallio που έμεινε 16ος
Νέα 24/10/2014 - 07:14

Ο πιο κεφάτος απ’ όλους τους οδηγούς της Moto2 ήταν ο Johann Zarco, ο οποίος έγραψε και τον καλύτερο χρόνο το πρωί, πέφτοντας στο χαμηλό 2:08 και σταματώντας το χρονόμετρο στο 2:08.048 στον τελευταίο του γύρο!

Ο Tito Rabat - ο οποίος στη Μαλαισία θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτου του Παγκόσμιο Τίτλο - έφερε τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Thomas Luthi, τον νικητή της Ιαπωνίας και δεύτερο στον προηγούμενο Γύρο της Αυστραλίας.

Από εκεί και πέρα ακολουθούν δυο Γερμανοί αναβάτες, οι οποίοι κλείνουν και την πεντάδα των πρώτων: οι Sandro Cortese και Jonas Folger, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα 120χιλ. του δευτερολέπτου!

Ο Mika Kallio, ο μοναδικός που έμεινε στη μάχη για τη διεκδίκηση του Τίτλου φέτος, δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και βλέπει από την 16η θέση τον ομόσταυλό του - Tito Rabat - να είναι σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον ίδιο!

Ο Φινλανδός θα πρέπει γρήγορα να βρει ένα καλό στήσιμο, αν θέλει να δώσει τη μάχη για τον Τίτλο στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3 ΕΔ2: Δυνατός ο Antonelli στο τέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ1: Βραχεία κεφαλή για Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα