• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ1: Βραχεία κεφαλή για Pedrosa!
Ελάχιστα πίσω του οι A.Espargaro και Jorge Lorenzo
Νέα 24/10/2014 - 06:14

Ο Dani Pedrosa έγραψε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, εκμεταλλευόμενος τη δύναμη της Honda στις δυο μεγάλες ευθείες της πίστας, όπου και κέρδισε αρκετά δέκατα για να αφήσει στη δεύτερη θέση έναν εκπληκτικό Aleix Espargaro, ο οποίος έκανε το χρόνο του με τη μεσαία και όχι τη μαλακή επιλογή πίσω ελαστικού!

Ο οδηγός της Forward Racing έκανε εξαιρετικά περάσματα στα τρία πρώτα κομμάτια της πίστας, ωστόσο στο τελευταίο ήξερε ότι θα έχανε αρκετά και πράγματι εκεί που υστερούσε η αδύναμη Yamaha του «έδινε» πάνω από τρία δέκατα στον ανταγωνισμό.

Ο τρίτος της παρέας, ο Jorge Lorenzo, ήταν μόλις 37 χιλιοστά πίσω από τον Pedrosa και 0.254δ μπροστά από τον τέταρτο Ισπανό στις πέντε πρώτες θέσεις, τον Marc Marquez. Την πεντάδα έκλεισε ο Stefan Bradl, ένας από τους εφτά οδηγούς που έπεσαν κάτω από το 2:02! Οι άλλοι δυο ήταν ο Valentino Rossi - στην έκτη θέση και κάτω από μισό δευτ. πίσω από την κορυφή - και ο Andrea Dovizioso που πλησίασε στο 0.129δ το χρόνο του συμπατριώτη του.

Θέση μέσα στη δεκάδα πήρε και ο ανεβασμένος - παρά τις δυο πτώσεις τους στους δυο προηγούμενους γύρους - Cal Crutchlow, ενώ η τρίτη στη σειρά Ducati (9ος στη λίστα) ήταν ο Yonny Hernandez που άφησε πίσω του τον Pol Espargaro!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 ΕΔ1: Στο χαμηλό 2:08 ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3 ΕΔ1: Ξεκίνησε δυνατά ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα