• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vid: Επιβεβαιώθηκε η R1 του 2015!
Θα παρουσιαστεί στην EICMA στις 03/11
Τεστ-Μοντέλα 20/10/2014 - 17:31

Η Yamaha έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω video, επιβεβαιώνοντας κι επίσημα ότι η νέα R1 θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα!

Ο τίτλος του video είναι «Τίποτα δεν μένει το ίδιο!» και στη περιγραφή, ο κατασκευαστής μας πληροφορεί ότι «...τα πάντα έχουν αλλάξει, εκτός από το όνομα. Σχεδιάστηκε για απόλυτη ελευθερία! Κατασκευάστηκε για τον απόλυτο έλεγχο!»

Το πρώτο “teaser” video της Yamaha είχε δοθεί στη δημοσιότητα μετά την Έκθεση Intermot και αποκάλυπτε μονόμπρατσο ψαλίδι, μεγάλες δαγκάνες φρένων και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι.

Στο δεύτερο video βλέπουμε ξεκάθαρα τον (δίχρωμο) πίνακα οργάνων του νέου μοντέλου, σε ορθογώνια διάταξη, ευδιάκριτος, με μεγάλες ενδείξεις ταχύτητας κιβωτίου και μαύρα νούμερα σε λευκό φόντο. Στο σύντομο πλάνο βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα να φτάνει τα 262χλμ/ώρα στις 12.000σαλ!

Σ’ αυτό το πλάνο, που είναι και το πιο ενδιαφέρον του video, βλέπουμε διάφορες ενδείξεις άλλες κατανοητές κι άλλες ακατανόητες! Το Mode A είναι μια προρυθμισμένη θέση για τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, με το TCS3 να αφορά στο τρίτο επίπεδο του traction control.

Από εκεί και πέρα, τα διάφορα LIF, TCS, QS, κ.α. θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Έκθεση του Μιλάνου, στις 03 Νοεμβρίου, για να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο! Τέλος, διακρίνονται ενδείξεις για τη θερμοκρασία του κινητήρα και του περιβάλλοντος.

Στο τέλος έχουμε μερικές σύντομες δηλώσεις του Valentino Rossi, όπως και του Πρωταθλητή στα Αμερικάνικα SBK, Josh Hayes.

Η νέα R1 αναμένεται να διατεθεί σε δυο εκδόσεις, μια αγωνιστική που φημολογείται ότι θα φτάνει τους 230 ίππους και τη στάνταρ, με μικρότερη φυσικά ιπποδύναμη.

Επόμενο άρθρο »

Αποκαλύφθηκε η YZF-R3!

« Προηγούμενο άρθρο

Kawasaki Versys 1000 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα