• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Versys 1000 2015
Παρουσιάστηκε στην Έκθεση Intermot της Κολωνίας!
Τεστ-Μοντέλα 09/10/2014 - 11:36

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση Kawasaki Versys 1000 2015

Η έκθεση Intermot στην Κολωνία αποτέλεσε το σκηνικό για να την αποκάλυψη της νέας Versatile System μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού της Kawasaki για το 2015. Το νέο Versys 1000 επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε μηχανικά, συμπληρώνοντας την αναγεννημένη οικογένεια street μοτοσυκλετών της Kawasaki.

Νέα εμφάνιση έχει δοθεί στην all-around μοτοσυκλέτα, ενισχύοντας το σπορ χαρακτήρα και σχεδιασμό της. Το στυλ Kawasaki είναι εμφανές στους διπλούς προβολείς και το νέο φέρινγκ, που δεν δείχνουν μόνο εντυπωσιακά αλλά συμβάλλουν και στην αεροδυναμική της μοτοσυκλέτας και στην καλύτερη προστασία από τον άνεμο.

Οι φίλοι του Versys 1000 είναι ήδη εξοικειωμένοι με την άφθονη ροπή και το σαγηνευτικό ουρλιαχτό της εξάτμισης που μόνο ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 1000cc σε σειρά μπορεί να προσφέρει. Η ανάρτηση μεγάλης διαδρομής και οι τροχοί 17'' διατηρούνται, αλλά με αναβαθμίσεις και νέα ελαστικά για να ανταποκριθούν στις ενισχυμένες επιδόσεις της νέας μοτοσυκλέτας και να επιτρέψουν ακόμη πιο σπορ οδήγηση σε μια ποικιλία δρόμων και συνθηκών.

Το ελαφρύ διπλό σωληνωτό αλουμινένιο πλαίσιο, που υπόσχεται σπορ, ευέλικτο χειρισμό, έχει ενισχυθεί για να υποστηρίζει μεγαλύτερη φόρτωση και είναι πλέον εξοπλισμένο με νέο σύστημα ευκολοφόρετων βαλιτσών με ένα κοινό κλειδί. Το νέο Versys 1000 φέρει ακόμη κεντρικό stand στο βασικό εξοπλισμό, για να διευκολύνει τη συντήρηση και το συνεχή έλεγχο της μοτοσυκλέτας από τον αναβάτη.

Η θέση οδήγησης του Versys 1000 είναι όρθια, προσφέροντας στον αναβάτη σιγουριά και καλό έλεγχο της μοτοσυκλέτας σε διάφορες περιστάσεις. Οι ταξιδιωτικές δυνατότητες της νέας μοτοσυκλέτας έχουν ενισχυθεί με τη νέα ζελατίνα, το ύψος της οποίας μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, χωρίς εργαλεία, σε μεγάλο εύρος, από 30mm έως 65mm. Συμπληρωματικά με το σύστημα βαλιτσών, ένα πλήθος χρήσιμων αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για το μοντέλο του 2015.

Η νέα μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με μια σειρά εφαρμογών, όπως το standard ABS, το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης της Kawasaki (KTRC) 3 λειτουργιών, και η επιλογή Απόδοσης Ισχύος (Power Mode) για πλήρη ή χαμηλή ισχύ. Στα βοηθήματα περιλαμβάνεται πλέον και ο Συμπλέκτης Υποβοήθησης και Ελεγχόμενης Ολίσθησης, που περιορίζει τη ροπή στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων και δίνει ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη, ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για πολύωρη οδήγηση της μοτοσυκλέτας.

Ήδη αγαπημένο από τους αναβάτες που θέλουν να συνδυάζουν την καθημερινή χρήση με ταξίδια εκτός πόλης, το Versys1000 του 2015 περήφανα εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολυχρηστικών μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού της Kawasaki.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Επιβεβαιώθηκε η R1 του 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ninja Η2R!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα