• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Χτες το μάθαμε...!
Παρελθόν αποτελεί ο Leitner από το γκαράζ του Dani
Νέα 17/10/2014 - 17:43

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, ο Mike Leitner έκανε γνωστό - μόλις χτες όπως παραδέχτηκε και ο Dani Pedrosa - ότι δεν θα συνεχίσει με τον Ισπανό αναβάτη και τη νέα χρονιά.

«Εγώ όπως και οι υπόλοιποι, το μάθαμε μόλις χτες... δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα αντικατασταθεί με κάποιον από τους υφιστάμενους μηχανικούς στην ομάδα», φαίνεται ότι σχολίασε ο Dani Pedrosa στο paddock του Phillip Island.

Όσο για την πρώτη ημέρα και τη δέκατη θέση του στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ο Pedrosa εξήγησε: «Είχαμε πολύ σπινάρισμα. Καθόλου πρόσφυση, ούτε και στα πλάγια κι έτσι δεν μπορώ ν’ ανοίξω το γκάζι. Εδώ, σ’ αυτή την πίστα, αν χάσεις πρόσφυση χάνεις πολύ σε χρόνο».

«Στις εισόδους των στροφών δεν είμαστε τόσο κακοί, αλλά εκεί που πραγματικά δυσκολεύομαι είναι στις εξόδους. Θα πρέπει να αλλάξουμε κάτι στη μοτοσυκλέτα για να βελτιώσουμε την πρόσφυση, αλλά όταν το ελαστικό δεν σου δίνει καλή αίσθηση είναι δύσκολο».

«Όπως και να ‘χει το ίδιο ελαστικό έχουν όλοι και είναι το ίδιο ελαστικό που είχα χρησιμοποιήσει στο τεστ που έγινε εδώ το χειμώνα, αν και δεν το νοιώθω ότι είναι το ίδιο», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

«Βίαιη» πτώση για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ασύμμετρο μπροστινό ή όχι;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα