• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ2: Πρωτιά, αλλά πτώση για Lorenzo!
Χαμηλή θερμοκρασία, δύσκολα τα πράγματα για το μπροστινό
Νέα 17/10/2014 - 08:41

Η θερμοκρασία στον αέρα ήταν κατά ένα βαθμό χαμηλότερη - 15o C - σε σχέση με το πρωί και αυτό δεν διευκόλυνε τα πράγματα για το νέο ασύμμετρο μπροστινό που έφερε αποκλειστικά για το Γύρο της Αυστραλίας η Bridgestone.

Αρκετοί αναβάτες είχαν απροειδοποίητες πτώσεις από το κρύο μπροστινό, ανάμεσά τους και ο Jorge Lorenzo, ο οποίος όμως κατάφερε να κρατήσει τον πρώτο χρόνο για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ2.

Ο Marquez τον πλησίασε στα 150 χιλιοστά και προσπάθησε στον τελευταίο του γύρο να πάρει την πρώτη θέση, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Από εκεί και κάτω ακολουθούν τρεις Ιταλοί, με πρώτο τον Andrea Iannone που είχε κι αυτός πτώση σήμερα.

Ο Dovizioso ανέβασε στροφές στα τελευταία λεπτά και ο προτελευταίος του γύρος του χάρισε την τέταρτη θέση, εννέα χιλιοστά μόλις από το χρόνο του Valentino Rossi που ακολουθεί. Ο Aleix Espargaro δεν επανέλαβε τους πρωινούς του χρόνους και χωρίς να μπορέσει να πέσει κάτω από το όριο του 1:30, έμεινε στην έκτη θέση.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Cal Crutchlow, Pol Espargaro, Yonny Hernandez και Dani Pedrosa! Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι οι πρώτοι έντεκα - συμπεριλαμβανόμενου και του Bradley Smith - είχαν διαφορά από την κορυφή μόλις στα εφτά δέκατα!

Πτώση σήμερα είχε και ο Dovizioso - αρκετά νωρίς - όπως άλλωστε και οι Hiroshi Aoyama και Pol Espargaro, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για τους οδηγούς. Στις τελικές, ο Andrea Iannone πλησίασε στο 0,1 το ρεκόρ τελικής - το 340,9χλμ/ώρα - που έχει από πέρυσι ο Marc Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2 ΕΔ2: Με διαφορά 1ος ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3 ΕΔ2: Πρώτος ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα