• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3 ΕΔ2: Πρώτος ο Miller!
Καλύτερος στα συνδυασμένα ο Kent!
Νέα 17/10/2014 - 08:14

Ο Jack Miller σημείωσε τον καλύτερο χρόνο σήμερα το απόγευμα στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά της Moto3, ωστόσο αυτός που παραμένει στην κορυφή των συνδυασμένων αποτελεσμάτων της ημέρας, είναι ο Danny Kent!

Ο Βρετανός είναι και ο μόνος που κατάφερε - το πρωί - να πέσει κάτω από το όριο του 1:37, κάτι που ενδεχομένως θα πετύχαινε και στις ΕΔ2 αν δεν τον έκοβαν μερικοί πιο αργοί οδηγοί στο γρήγορο γύρο του.

Από την πέμπτη θέση, ο Kent βλέπει μπροστά του τόσο τον πολύ καλό Brad Binder, όσο και τoυς Guevara και Efren Vazquez που πλησίασαν σε απόσταση κάτω των 50 χιλιοστών το χρόνο του Jack Miller!

Γενικότερα ο ανταγωνισμός είναι υψηλός - όπως πάντα - στη μικρή κατηγορία, με τους δέκα πρώτους να έχουν χρόνους που δεν απέχουν μεταξύ τους πάνω από μισό δευτερόλεπτο!

Η Ana Carrasco απουσιάζει και πάλι από τη λίστα συμμετοχών της Moto3 για το Γύρο της Αυστραλίας και σύμφωνα με πληροφορίες μας προπονείται στην Ισπανία κι ενδέχεται να αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη μοναδική κοπέλα οδηγό του Παγκοσμίου, να αγωνίζεται με την ομάδα του Aleix Espargaro το 2015 στη μικρή κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΕΔ2: Πρωτιά, αλλά πτώση για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Τον Φεβρουάριο θα είναι έτοιμη η νέα Honda παραγωγής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα