• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez 2014: Τα πρωτοσέλιδα ανά τον κόσμο!
Τι έγραψαν για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή!
Νέα 14/10/2014 - 16:00

Με τρεις αγώνες να έχουν απομείνει για το τέλος της φετινής σεζόν, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 είναι ήδη γνωστός εδώ και μερικά 24ωρα!

Ο Marc Marquez έγινε ο νεαρότερος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας που κατακτά δυο συνεχόμενους Τίτλους και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα Μ.Μ.Ε. ανά την υφήλιο!

Η Γαλλική L’Equipe βγήκε με πρωτοσέλιδο: «Marquez, ο άνθρωπος των ρεκόρ», ενώ στην Αγγλία το Times έγραψε: «Παγκόσμιος κυρίαρχος και ο Marquez είναι στα σύννεφα!»

Στην Ιταλία, η La Repubblica υπογράμμιζε: «Marquez, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και το γιόρτασε στην Ιαπωνία», ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Marquez έγινε ο πρώτος οδηγός της Honda που κατάφερε να εξασφαλίσει τον Τίτλο μέσα στο Motegi, την πίστα που ανήκει δηλαδή στον κατασκευαστή.

Η Washington Post - κάτω από μια φωτογραφία του βάθρου με τους Rossi και Lorenzo να λούζουν με σαμπάνια τον Marquez - έγραψε: «Ο Marquez δεύτερος στην Ιαπωνία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα».

Η ψηφιακή έκδοση του CNN ανέφερε: «Ο μαγικός Marquez εξασφάλισε τον δεύτερο Τίτλο του στην Ιαπωνία», ενώ πιο κάτω έκανε αναφορά σ’ ένα απόσπασμα από τα λεγόμενα του Ισπανού: «...μπορεί να χαμογελώ συνέχεια και να δείχνω χαρούμενος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιώθω την πίεση».

Όπως είναι φυσικό, τα μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία έγραψαν διθυραμβικά σχόλια για τον Marquez. Η Marca βγήκε με εξώφυλλο αποκλειστικά αφιερωμένο στο MotoGP, γράφοντας: «Υπερηχητικός Marc», ενώ η As διάλεξε για τίτλο της το: «Ο Marquez είναι ήδη θρύλος!»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενος σταθμός Phillip Island!

« Προηγούμενο άρθρο

Του άνοιξε η όρεξη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα