• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3 ΕΔ3: «Ξύπνησε» ο Miller!
Πρώτος ο Αυστραλός, μπροστά από Kent και I.Vinales
Νέα 11/10/2014 - 05:04

Ο Jack Miller γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών φέτος και σήμερα - δεύτερη ημέρα του 15ου Γύρου της Moto3 στην Ιαπωνία - έδειξε τη δύναμή του καταφέρνοντας να εκθρονίσει από την πρώτη θέση τον κυρίαρχο της χτεσινής ημέρας, Danny Kent.

Πολύ καλή η παρουσία και του Isaac Vinales, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι μόλις στο 0.125! Η κατηγορία της Moto3 και οι αναβάτες της ρίχνουν συνεχώς τους χρόνους τουςκαι σήμερα ήταν η σειρά του Miller να «γράψει» τον απόλυτο χρόνο στην Ιαπωνική πίστα.

Υψηλός, ως συνήθως, ο ανταγωνισμός στη μικρή κατηγορία με τους 18 πρώτους οδηγούς να έχουν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Ο Miguel Oliveira συνεχίζει να είναι η καλύτερη Mahindra στην Ιαπωνία, σημειώνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον πέμπτο Alex Rins που ήταν και η καλύτερη Honda σήμερα το πρωί.

Πολύ καλή η παρουσία του Andrea Migno - του αναβάτη που θα πάρει τη θέση του Bagnaia στην ομάδα του Valentino Rossi από του χρόνου - με τον Ιταλό να γράφει τον 11ο χρόνο. Αντίθετα τα προβλήματα συνεχίζονται για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Alex Marquez, ο οποίος έκανε μόλις 10 γύρους κι έμεινε στην 17η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Motegi ΕΔ3: Απόλυτος χρόνος από Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Καταπληκτική 1η ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα