• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Το κίνητρο είναι μεγάλο!
Τα πάμε καλά σε πίστες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά!
Νέα 09/10/2014 - 11:00

Ο Andrea Dovizioso έχει φτάσει στην πίστα της Ιαπωνίας, το Motegi, γνωρίζοντας ότι έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μέχρι στιγμής, απ’ ότι σε όλο το περσινό Πρωτάθλημα!

Ο άσος της Ducati - ο οποίος έχει ήδη δυο βάθρα φέτος και θέλει να τα τριπλασιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν - έχει μια διαφορά 30 βαθμών από τον Aleix Espargaro και ως εκ τούτου το πάνω χέρι στη μάχη που δίνει για την 5η θέση στη βαθμολογία.

«Το Motegi είναι μια πίστα που μ’ αρέσει, ειδικά μιας και είμαι καλός στα σημεία δυνατού φρεναρίσματος και αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα, εξαιτίας και των χαρακτηριστικών της πίστας», σχολίασε ο Dovizioso, ο οποίος και αυτός έπεσε στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα της Aragon.

«Νομίζω ότι η GP14 μπορεί και πάλι να είναι ανταγωνιστική στην Ιαπωνία και αυτό διότι στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες ήμασταν πάντα ανταγωνιστικοί και σε πίστες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έτσι σίγουρα το κίνητρό μας είναι μεγάλο».

«Έχω πάρει μερικά καλά αποτελέσματα στο MotoGP εδώ, ειδικά το 2010 όταν και κατάφερα να πάρω την pole position, τη μοναδική μου pole στη μεγάλη κατηγορία. Στη συνέχεια κατάφερα να τερματίσω τον αγώνα στην εξαιρετική δεύτερη θέση».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Νέες πίστες το 2015;

« Προηγούμενο άρθρο

Σενάρια Τίτλου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα