• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Μεγάλο στοίχημα!
Ένοιωσα σαν να παίζαμε παρτίδα πόκερ!
Νέα 07/10/2014 - 15:06

Ο Sylvain Guintoli χαρακτήρισε ως «στοίχημα» την κίνηση του ομόσταυλού του να παρακούσει τις οδηγίες της Aprilia και να μην παραχωρήσει τη νίκη στον ίδιο!

Ο Γάλλος κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή και τον Tom Sykes στους 12 βαθμούς, ωστόσο αυτό ήρθε μετά τις εντολές της ομάδας του προς τον Marco Melandri να παραχωρήσει τη νίκη στον ομόσταυλό του.

Ο Ιταλός άσος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη Γαλλία, ωστόσο στο πρώτο σκέλος - έστω και απρόθυμα - υπάκουσε στην ομάδα κι έδωσε τη νίκη στον Guintoli. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε στο δεύτερο αγώνα, κόντρα στις οδηγίες της Aprilia και ο Melandri πήρε τη νίκη, τονίζοντας ότι το έκανε ως αποζημίωση για τις προσπάθειες της ομάδας του, αλλά και για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Ας ελπίσουμε ότι ο Marco θα είναι τόσο δυνατός και στο Κατάρ (σ.σ. για να τερματίσει μπροστά από τον Sykes) αλλά πλέον αυτό είναι στοίχημα. Οι αγώνες στην Jerez ήταν μεγάλο στοίχημα, όπως κι αυτό. Δεν είναι στο χέρι μου πια και δεν έχω λόγο (σ.σ. για τον Τίτλο). Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω τους βαθμούς».

«Δεν γνώριζα για τις οδηγίες κι επειδή δεν ήξερα σκεφτόμουν αν θα με αφήσει να περάσω ή όχι. Δεν μπορούσα από την πλευρά μου να τα ρισκάρω όλα. Ένοιωθα ότι παίξαμε μια παρτίδα πόκερ για τέσσερεις ή πέντε γύρους, αλλά κανείς δεν έκανε πίσω κι όλοι συνέχιζαν να ποντάρουν», αστειεύτηκε ο Γάλλος.

Πάντως και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σε θέση να παλέψει με τον Melandri στις δύσκολες συνθήκες (βρεγμένο) της πίστας, καθώς σκεφτόταν το ενδεχόμενο να χάσει έστω και τους 20 βαθμούς της δεύτερης θέσης.

«Καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στο διάστημα ανάμεσα στους δυο αγώνες κι ένοιωθα πολύ καλύτερα. Θα μπορούσα να δώσω μάχες, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω τα πάντα. Αν έχανα τους 20 βαθμούς όλα θα τέλειωναν για μένα. Έκανα τον αγώνα μου και περίμενα και το πιο σημαντικό ήταν να μην κάνω λάθη, ώστε να φτάσουμε στο Κατάρ σε καλή θέση».

Επόμενο άρθρο »

STK: Πρωταθλήτρια η Ducati 1199 Panigale R!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Laverty μιλά για την απόφασή του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα