• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ώρα της αλήθειας για τον Sykes!
Δηλώνει απολύτως ήρεμος πριν το Magny-Cours!
Νέα 02/10/2014 - 16:35

Ο Tom Sykes (με το νούμερο 1) μπορεί να παραδέχεται ότι έφτασε η «ώρα της αλήθειας» για το φετινό Τίτλο, ωστόσο επιμένει ότι ενόψει του επόμενου αγώνα του Magny-Cours - αυτό το Σ/Κ - παραμένει απολύτως ήρεμος!

Ο Βρετανός, ο οποίος θέλει να γίνει ο πρώτος αναβάτης μετά τον Carl Fogarty το 1999 που θα υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του, παραδέχεται ότι ο Γύρος στη Γαλλία θα είναι αποφασιστικής σημασίας για το φετινό Πρωτάθλημα.

«Ένα μεγάλο Σ/Κ έρχεται κι ενδεχομένως όλα να παιχτούν σ’ αυτό για τον Τίτλο. Είμαι πολύ ήρεμος, αλλά συγχρόνως και πολύ χαρούμενος που πάμε στο Magny-Cours. Είναι μια πίστα στην οποία τα έχουμε πάει εξαιρετικά στο παρελθόν και ανυπομονώ να επιστρέψω πάνω στην Ninja μου», σχολίασε.

«Παρά το γεγονός ότι πήραμε ένα βάθρο στο δεύτερο σκέλος της Jerez, είχαμε μερικά προβλήματα στον προηγούμενο γύρο και ειδικά στον πρώτο αγώνα».

«Ελπίζω αυτό το Σ/Κ να είμαστε πολύ πιο δυνατοί. Προς το παρόν είμαστε σε πολύ δυνατή θέση, όσον αφορά στο Πρωτάθλημα κι έχουμε μεγάλο περιθώριο για λάθη. Ελπίζω αυτό να το αυξήσουμε λίγο περισσότερο αυτό το Σ/Κ», πρόσθεσε ο Sykes.

Πέρυσι, με τη διπλή του επιτυχία στο Magny-Cours, ο Tom Sykes εξασφάλισε στη Γαλλία σε μεγάλο ποσοστό τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Επόμενο άρθρο »

Πάλεψε στο Brno o Νότης Παπαπαύλου

« Προηγούμενο άρθρο

Στον Aspar ο Eugene Laverty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα