• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στον Aspar ο Eugene Laverty!
Πάνω στην αναβαθμισμένη OPEN Honda του 2015!
Νέα 02/10/2014 - 15:08

Πριν από μερικά λεπτά επισημοποιήθηκε αυτό που λίγο-πολύ γνωρίζαμε, ειδικά μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Pramac Racing υπέγραψε τον Danilo Petrucci.

Έτσι, ένα άλλο μεγάλο όνομα που «έπαιζε» όλο αυτό το διάστημα για τη δορυφορική ομάδα της Ducati, κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα του Aspar και από τη νέα χρονιά θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα αγωνίζεται στο MotoGP!

Ο 28χρονος Ιρλανδός θα αγωνίζεται με την αναβαθμισμένη Honda, που θα λάβει τον κινητήρα της RC213V - χωρίς όμως το seamless κιβώτιο - και θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα της OPEN.

«Είχαμε επαφές με τον Laverty από πέρυσι, όταν και προσπαθήσαμε να τον υπογράψουμε. Είναι ένας αναβάτης με μεγάλες δυνατότητες, ο οποίος έχει πάρει πολλές νίκες στην Supersport και στα SBK με διαφορετικούς κατασκευαστές, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την ικανότητά του να προσαρμόζεται».

«Μπορεί να μην είχε την τύχη που χρειάζεται κανείς για να πάρει έναν Τίτλο, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται ως αναβάτης. Είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του, σε μια πιο ανταγωνιστική Honda. Είμαι βέβαιος ότι μαζί θα πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα», τόνισε ο Jorge Martinez “Aspar”.

Ο Eugene Laverty αγωνίζεται στα SBK από το 2011, με την Yamaha, την Aprilia και την Suzuki, ενώ πέρυσι είχε πάρει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία των SBK, έχοντας μάλιστα τις ίδιες νίκες (9) με τον Πρωταθλητή Tom Sykes.

Επόμενο άρθρο »

Η ώρα της αλήθειας για τον Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Πρωτ. του Red Bull Rookies Cup στον Aspar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα